S odletmi z Košíc leto nekončí. A tie ceny!

S odletom z Košíc totiž môžete mať leto po celý rok! Tel Aviv, Dubaj, Miami, Bangkok, Los Angeles a množstvo ďalších horúcich destinácií je dostupných letecky z Košíc. Urobte si radosť a objavujte tie najkrajšie miesta planéty s romantickými plážami, horúcim slnkom či vzrušujúcim nočným životom aj v tom období roka, kedy u nás panujú hmly, mrazy a sneh.

Tradičná letná dovolenková sezóna je už dávno za nami. Avšak netreba zúfať. Vďaka bohatej konektivite, ktorú z Košíc ponúkajú letecké spoločnosti Turkish Airlines, Poľské Aerolínie LOT a Wizz Air si môžete horúce leto užívať aj počas mesiacov november – marec. Vďaka ponuke letov z Košíc sa už viac nemusíte trmácať do Viedne či Budapešti a obetovať ďalší deň či dva z drahocennej dovolenky pri preprave na letisko. Odleťte pohodlne zo svojho domovského letiska, letiska Košice a užite si napríklad:

• dokonalé a čisté pláže Tel Avivu v kombinácii s modernou architektúrou, starobylými pamiatkami a bohatým nočným životom. Zaleťte si z Košíc do Tel Avivu priamym letom spoločnosti Wizz Air dvakrát týždenne, alebo na palube Turkish Airlines, štyrikrát týždenne s pohodlným prestupom v Istanbule.

• preslávenú továreň na sny Hollywood, bájne pláže Santa Monica a Malibu so švárnymi plavčíkmi s červenými plavákmi, či famózne kulinárske zážitky. Zaleťte si z Košíc do Los Angeles na palube Poľských aerolínií LOT cez Varšavu, alebo na krídlach Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule.

• najvyššiu stavbu sveta, v púšti vybudovanú Burj Khalifa, výhľad na ikonický plachetnicový hotel Burj Al Arab, horúci dubajský piesok, či bohaté nákupné možnosti v jednej z najfascinujúcejších metropol sveta. Zaleťte si z Košíc do Dubaja na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule. Ani v Dubaji totiž leto nikdy nekončí.

• najnavštevovanejšiu destináciu sveta posiatu budhistickými chrámami, romantické západy slnka na thajských plážach, úchvatné Benátky Orientu. Zaleťte si z Košíc do Bangkoku na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule.

• pitoreskné výhľady na Atlantický oceán z očarujúcich miamských pláží, zábavné parky, prírodné rezervácie s aligátormi, špičkový basketbal, hokej, bejzbal alebo preslávené preteky automobilovej série Nascar. Zaleťte si z Košíc do Miami na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule a užite si Floridu naplno!

Ak teda patríte medzi tých, ktorí by radi cestovali niekam do tepla v novembri alebo v januári, kedy u nás dominuje sychravá jeseň, prípadne treskúca zima, ste na správnej adrese. Nie je nič jednoduchšie ako odletieť za horúcim letom v zimných mesiacoch z Košíc. Nádherné pláže, exotická kuchyňa, vibrujúce veľkomestá, dokonalý relax.

Okrem toho, v novembri či decembri je veľmi príjemná klíma aj v obľúbenej tureckej Antalyi, pričom ceny ubytovania sú výrazne nižšie v porovnaní s hlavnou letnou sezónou. Samozrejmosťou je vysoká, rokmi overená kvalita služieb v plážových hoteloch. Predĺžte si leto a naplánujte si oddych v perfektnej Antalyi s odletom z Košíc a pohodlným prestupom v Istanbule na palube špičkovej spoločnosti Turkish Airlines.

A to najlepšie na záver: aktuálne je dostupných množstvo ázijských i amerických destinácií s odletom z Košíc za perfektné ceny na palube Turkish Airlines. Napríklad:

New York alebo Chicago od 415 €

Bangkok alebo Šanghaj od 459 €

Miami alebo San Francisco od 481 €

Maldivy od 599 €

Maurícius od 699 €

Všetky ceny sú za spiatočnú letenku s odletom z Košíc a pohodlným prestupom v Istanbule. Pre bližšie info klikajte tu alebo na www.zkosicdosveta.sk. S odletom z Košíc je totiž možné užívať si leto po celý rok!

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.