S odletmi z Košíc leto nekončí. A tie ceny!

Tel Aviv, Dubaj, Miami, Bangkok, Los Angeles a množstvo ďalších horúcich destinácií je dostupných letecky z Košíc.

S odletom z Košíc totiž môžete mať leto po celý rok! Tel Aviv, Dubaj, Miami, Bangkok, Los Angeles a množstvo ďalších horúcich destinácií je dostupných letecky z Košíc. Urobte si radosť a objavujte tie najkrajšie miesta planéty s romantickými plážami, horúcim slnkom či vzrušujúcim nočným životom aj v tom období roka, kedy u nás panujú hmly, mrazy a sneh.

Tradičná letná dovolenková sezóna je už dávno za nami. Avšak netreba zúfať. Vďaka bohatej konektivite, ktorú z Košíc ponúkajú letecké spoločnosti Turkish Airlines, Poľské Aerolínie LOT a Wizz Air si môžete horúce leto užívať aj počas mesiacov november – marec. Vďaka ponuke letov z Košíc sa už viac nemusíte trmácať do Viedne či Budapešti a obetovať ďalší deň či dva z drahocennej dovolenky pri preprave na letisko. Odleťte pohodlne zo svojho domovského letiska, letiska Košice a užite si napríklad:

• dokonalé a čisté pláže Tel Avivu v kombinácii s modernou architektúrou, starobylými pamiatkami a bohatým nočným životom. Zaleťte si z Košíc do Tel Avivu priamym letom spoločnosti Wizz Air dvakrát týždenne, alebo na palube Turkish Airlines, štyrikrát týždenne s pohodlným prestupom v Istanbule.

• preslávenú továreň na sny Hollywood, bájne pláže Santa Monica a Malibu so švárnymi plavčíkmi s červenými plavákmi, či famózne kulinárske zážitky. Zaleťte si z Košíc do Los Angeles na palube Poľských aerolínií LOT cez Varšavu, alebo na krídlach Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule.

• najvyššiu stavbu sveta, v púšti vybudovanú Burj Khalifa, výhľad na ikonický plachetnicový hotel Burj Al Arab, horúci dubajský piesok, či bohaté nákupné možnosti v jednej z najfascinujúcejších metropol sveta. Zaleťte si z Košíc do Dubaja na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule. Ani v Dubaji totiž leto nikdy nekončí.

• najnavštevovanejšiu destináciu sveta posiatu budhistickými chrámami, romantické západy slnka na thajských plážach, úchvatné Benátky Orientu. Zaleťte si z Košíc do Bangkoku na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule.

• pitoreskné výhľady na Atlantický oceán z očarujúcich miamských pláží, zábavné parky, prírodné rezervácie s aligátormi, špičkový basketbal, hokej, bejzbal alebo preslávené preteky automobilovej série Nascar. Zaleťte si z Košíc do Miami na palube Turkish Airlines s pohodlným prestupom v Istanbule a užite si Floridu naplno!

Ak teda patríte medzi tých, ktorí by radi cestovali niekam do tepla v novembri alebo v januári, kedy u nás dominuje sychravá jeseň, prípadne treskúca zima, ste na správnej adrese. Nie je nič jednoduchšie ako odletieť za horúcim letom v zimných mesiacoch z Košíc. Nádherné pláže, exotická kuchyňa, vibrujúce veľkomestá, dokonalý relax.

Okrem toho, v novembri či decembri je veľmi príjemná klíma aj v obľúbenej tureckej Antalyi, pričom ceny ubytovania sú výrazne nižšie v porovnaní s hlavnou letnou sezónou. Samozrejmosťou je vysoká, rokmi overená kvalita služieb v plážových hoteloch. Predĺžte si leto a naplánujte si oddych v perfektnej Antalyi s odletom z Košíc a pohodlným prestupom v Istanbule na palube špičkovej spoločnosti Turkish Airlines.

A to najlepšie na záver: aktuálne je dostupných množstvo ázijských i amerických destinácií s odletom z Košíc za perfektné ceny na palube Turkish Airlines. Napríklad:

New York alebo Chicago od 415 €

Bangkok alebo Šanghaj od 459 €

Miami alebo San Francisco od 481 €

Maldivy od 599 €

Maurícius od 699 €

Všetky ceny sú za spiatočnú letenku s odletom z Košíc a pohodlným prestupom v Istanbule. Pre bližšie info klikajte tu alebo na www.zkosicdosveta.sk. S odletom z Košíc je totiž možné užívať si leto po celý rok!

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.