Výhodné a lacné neznamená to isté, ani pri PZP

Nevieme, čo sa na ceste pritrafí, no vieme sa na to pripraviť.

Motoristi sú takmer denne svedkami rôznych dopravných kolízií. Nie vždy so šťastným koncom... Vtedy neplatí „lepšie raz zažiť, ako stokrát počuť“. Je lepšie byť poistený a poistenie nepotrebovať, než naopak – byť účastníkom dopravnej nehody a škodu musieť uhradiť z vlastného.

Jazdu si užite, starosti prenechajte iným

Vo Wüstenrote dojednáte poistenie motorových vozidiel hneď s viacerými výhodami: výška poistného len podľa výkonu motora a veku klienta (do 25 a od 26 rokov), vernostné zľavy, bonus za bezškodový priebeh, poistenie prívesu (až do 3,5 t) len za 9 €/rok; k tomu zdarma nonstop asistenčné služby, ktoré sa vzťahujú na vodiča aj osoby prepravované vo vozidle. Rýchla pomoc môže prísť vhod.

PZP je základ

Povinné zmluvné poistenie je poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vášho vozidla iným osobám na zdraví a majetku. Má ho mať každý motorista. Cenu PZP zistíte ľahko, stačí kliknúť na www.wuestenrot.sk, kde si poistenie môžete aj uzavrieť. K zákonnému poisteniu si môžete zvoliť aj užitočné pripoistenia:

• úrazové pre prípad trvalých následkov a smrti v dôsledku úrazu,
  • právnej ochrany, vrátane nonstop linky právneho poradenstva,
  • a pripoistenie skiel motorového vozidla.

Biela či zelená karta

Doklad o uzavretí PZP, tzv. bielu kartu (mimo SR zelenú kartu) vždy noste so sebou. Kto PZP nemá, príp. mu zaniklo pre neplatenie poistného, riskuje pokutu až do 3 319 eur. Takú sumu radšej investujte do niečoho, čo vás poteší.

Etiketa aj v doprave

Wüstenrot upozorňuje na nutnosť povinného zmluvného poistenia jesennou online kampaňou „PZP pre lepšie šoférske vzťahy“. Motoristom pripomína, aby sa aj v nepríjemných situáciách, ku ktorým na cestách dochádza, správali ako džentlmeni a dámy.

www.slusnysofer.sk

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana