Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.

Vďaka unikátnemu zabezpečeniu VAM už nemusíte mať strach.

To ho totiž dokonale ochráni pred každým spôsobom krádeže, takže aj pred:

• použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitím čítačiek kódov či diaľkových ovládaní,
  • použitím duplikátu kľúča,
  • výmenou spínacej skrinky,
  • výmenou riadiacej jednotky motora,
  • výmenou palubnej dosky.

Ochráňte každý kúsok svojho vozidla

Vďaka ďalšej úrovni zabezpečenia VAM AKUSTIK ochránite vaše vozidlo pred odťahom či odmontovaním kolies. V bezpečí však bude aj váš batožinový priestor, kabínová časť či motor. Pri pokuse o neoprávnenú manipuláciu s autom vozidlo na páchateľa upozorní výrazným svetelným a zvukovým signalizačným znamením. Aktivovaný dvojklaksón a diaľkové svetlo znemožní zlodejovi dokončiť začatú prácu, a vaše vozidlo tak zostane na svojom mieste.

Jedinečný systém zabezpečenia

VAM systém je originálny systém zabezpečenia, ktorý bol vyvíjaný dlhé roky práve preto, aby ho nebolo možné prekonať. To sa doteraz nepodarilo ani v jednom prípade, aj keď pokusov o krádež vozidla s namontovaným zabezpečovacím systémom VAM bolo vyše 500.

Vhodný pre každý typ auta

VAM systémom ochránite akékoľvek vozidlo, takže nezáleží na tom, či máte Opel, Mazdu alebo Lamborghini. Jediná výnimka je pri autách vyrobených pred rokom 2000 a u veteránov kvôli nedostatočnému elektronickému systému.

Nerobte si starosti s možnou krádežou vášho vozidla a sústreďte sa radšej na podstatné veci. O to, aby vám auto nezmizlo, sa postará spoločnosť VAM system. Viac o tomto neprekonateľnom zabezpečovacom systéme si prečítajte na: www.autoalarm-vamos.sk.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“