Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Lučenec/Stará Ľubovňa, 16. november 2017: V krátkom čase po otvorení menšieho formátu KOCKA mini v Prešove otvára slovenská investičná skupina M-MARKET obchodné centrum aj v Starej Ľubovni. Jubilejná, v poradí už desiata KOCKA stojí na Levočskej ulici v centre mesta.

Desiate Obchodné centrum KOCKA je priamo v centre mesta Stará Ľubovňa na Levočskej ulici 336/2. Dvojpodlažný objekt pôvodného Obchodného domu Vabec a jeho členenie zostali zachované. Pre nakupujúcich bude rekonštrukcia viditeľná na prvý pohľad špecifickou fasádou, ktorá je v rovnakom dizajne ako už realizované obchodné centrá siete KOCKA. „Obchodný dom Vabec postavili a dali do užívania ešte v roku 1973. Investíciou do tohto zastaraného objektu prinášame pre obyvateľov Starej Ľubovne nakupovanie vo vyššom štandarde priamo v centre mesta. Verím, že ocenia i to, že sa nám podarilo plánovanú rekonštrukciu zrealizovať v avizovanej lehote, teda v priebehu šiestich mesiacov,“ uviedol Marián Šufliarsky, predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosť. .

Celková plocha OC KOCKA Stará Ľubovňa je vyše 2 200 m2, z toho prenajímateľná plocha tvorí takmer 80 %. Na prízemí budovy sa nachádza niekoľko prenajímateľných priestorov, ktoré sú prístupné priamo z ulice. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup. Jedna z prevádzok sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží. Medzi siedmimi nájomcami sú optika, banka, reštaurácia, drogéria, lekáreň, ázijský obchod a stávková kancelária. V súvislosti s rekonštrukciou OC KOCKA investor upravil a doplnil aj mestskú výsadbu v okolí budovy. Pribudol aj drobný mobiliár v podobe štyroch parkových lavičiek.

V súčasnosti M-MARKET rekonštruuje svoj ďalší objekt v Partizánskom a vypracúva projektovú dokumentáciu k obchodnému centru KOCKA v Sabinove.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.