Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Lučenec/Stará Ľubovňa, 16. november 2017: V krátkom čase po otvorení menšieho formátu KOCKA mini v Prešove otvára slovenská investičná skupina M-MARKET obchodné centrum aj v Starej Ľubovni. Jubilejná, v poradí už desiata KOCKA stojí na Levočskej ulici v centre mesta.

Desiate Obchodné centrum KOCKA je priamo v centre mesta Stará Ľubovňa na Levočskej ulici 336/2. Dvojpodlažný objekt pôvodného Obchodného domu Vabec a jeho členenie zostali zachované. Pre nakupujúcich bude rekonštrukcia viditeľná na prvý pohľad špecifickou fasádou, ktorá je v rovnakom dizajne ako už realizované obchodné centrá siete KOCKA. „Obchodný dom Vabec postavili a dali do užívania ešte v roku 1973. Investíciou do tohto zastaraného objektu prinášame pre obyvateľov Starej Ľubovne nakupovanie vo vyššom štandarde priamo v centre mesta. Verím, že ocenia i to, že sa nám podarilo plánovanú rekonštrukciu zrealizovať v avizovanej lehote, teda v priebehu šiestich mesiacov,“ uviedol Marián Šufliarsky, predseda predstavenstva a prezident spoločnosti M-MARKET, akciová spoločnosť. .

Celková plocha OC KOCKA Stará Ľubovňa je vyše 2 200 m2, z toho prenajímateľná plocha tvorí takmer 80 %. Na prízemí budovy sa nachádza niekoľko prenajímateľných priestorov, ktoré sú prístupné priamo z ulice. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup. Jedna z prevádzok sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží. Medzi siedmimi nájomcami sú optika, banka, reštaurácia, drogéria, lekáreň, ázijský obchod a stávková kancelária. V súvislosti s rekonštrukciou OC KOCKA investor upravil a doplnil aj mestskú výsadbu v okolí budovy. Pribudol aj drobný mobiliár v podobe štyroch parkových lavičiek.

V súčasnosti M-MARKET rekonštruuje svoj ďalší objekt v Partizánskom a vypracúva projektovú dokumentáciu k obchodnému centru KOCKA v Sabinove.

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.