V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Eucerin HYALURON-FILLER

Každý rok to začína rovnako. Celé týždne beháte po obchodných centrách a lámete si hlavu, čo komu urobí pod stromčekom radosť, pečiete vianočné cukrovinky a starostlivo upratujete celú domácnosť. Tak niet divu, že nám z toho každý rok pribudnú nejaké tie vrásky navyše. Ale tento rok to bude inak. Tento rok si užite Vianoce bez vrások vďaka produktom od dermokozmetickej značky Eucerin.

Kyselina hyalurónová bojuje proti vráskam veľmi efektívne

Kyselina hyalurónová je neoddeliteľnou súčasťou našej pokožky a má predovšetkým kľúčovú funkciu zadržiavať v pleti vlhkosť. S pribúdajúcim vekom v pleti ubúda prirodzené množstvo kyseliny hyalurónovej a tým dochádza k vzniku vrások. Vyskúšajte prípravky radu Eucerin HYALURON-FILLER a nemusíte mať obavy, že predvianočný zhon ich ešte viac prehĺbi. O vyplnenie vrások sa stará unikátne zloženie s dvoma druhmi kyseliny hyalurónovej v kombinácii s bioaktívnym glycín saponínom, ktorý stimuluje pleti vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej.

Produkty HYALURON-FILLER obsahujú nízkomolekulárnu a vysokomolekulárnu kyselinu hyalurónovú, pričom tá nízkomolekulárna má 40x menšie molekuly než vysokomolekulárna kyselina hyalurónová, a vďaka tomu preniká hlbšie do epidermálnych vrstiev pleti, kde dochádza k vzniku hlbších vrások. S týmito prípravkami tak dosiahnete redukciu začínajúcich jemných liniek i výraznejších vrások pre váš mladší vzhľad.

Máte už zrelú pleť s väčším množstvom hlbokých vrások, ktorej zároveň chýba aj pevnosť? Pre vás je určený zlatý rad Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY, ktorý zlepšuje pružnosť, vyplňuje hlboké vrásky a vracia pleti svieži a žiarivý vzhľad.

Tip na darček

Chcete potešiť svojich blízkych? Nerobte si vrásky a jednoducho darujte kozmetické taštičky so starostlivosťou Eucerin aj im! Vo vybraných lekárňach teraz nájdete 7 druhov elegantných darčekových balení s najobľúbenejšími prípravkami Eucerin.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“