Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Dúbravské Čerešne sa už v úvode zapísali veľmi pozitívne, a preto má kontinuita v podobe vnútroblokového princípu už dnes svojich fanúšikov. Projekt Čerešne sa rozrastá a na trh prichádza unikátny komplex Čerešne living, kde má okrem iného každý vnútroblok vlastnú funkciu či atmosféru.

Život ako inšpirácia

Projekt Čerešne living predstavuje unikátne miesto na život, ktorý svojou komplexnosťou priam vyráža dych. Viac ako 6000 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami a kočíkovými dráhami. Korzo s kaviarňami a službami v parteri, športoviská, detské ihriská, vodná lagúna či sánkovací kopec, ale aj spoločná klubovňa, grilovacie terasy a komunitné záhrady. To všetko majú obyvatelia Čerešní k dispozícii. A to nie je všetko. Okrem jednoznačných benefitov, ktoré projekt ponúka, vás určite zaujme aj moderný štýl bývania - „moderovaný co-housing“. Obyvatelia sú partnermi pri vytváraní bývania, môžu spolumodelovať interiér aj exteriér a vytvoriť bývanie podľa seba. O tom, že Čerešne patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. V druhej fáze je v predaji 80 bytov. Budúci obyvatelia projektu Čerešne living budú môcť parkovať buď v podzemnej garáži, kde je k dispozícii viac ako 300 miest, alebo na povrchu, kde zaparkuje vyše 100 áut.

Čerešne sú situované v atraktívnej lokalite v blízkosti lesoparku, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Ušetrený čas venujte radšej vylihovaniu pri vodnej lagúne, športom priamo vo dvore alebo rodine. Veď, koniec koncov, projekt Čerešne living je najmä rodinné bývanie, čo potvrdzuje aj fakt, že prvú fázu si záujemcovia kupovali predovšetkým na vlastné bývanie.

Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská či MamaPapa, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.ceresne.sk

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.