V Žiline rastie dopyt po kvalitnom bývaní, lokalita rozhoduje

Developeri na Slovensku sa predháňajú v ponukách nadštandardného a luxusného bývania.

Dopyt po týchto dvoch komoditách a k nim ešte aj pohodlia je citeľný aj v Žiline.

Lokalita je dnes najžiadanejšou komoditou pri výbere bývania a Malá Praha uspokojí aj najnáročnejších klientov.

Na žilinský trh nehnuteľností práve prichádza polyfunkčný projekt Malá Praha. Ambíciou developera je ponúknuť klientom – pohodlie, kvalitu a v prvom rade lokalitu, ktorá zmení všetko. Bytový komplex Malá Praha vyrastie na pozemku v širšom centre mesta, v oblasti, ktorá je Žilinčanom známa práve pod názvom Malá Praha. Je prirodzeným pokračovateľom centra mesta.

„Klienti si môžu vybrať z jedno až päť izbových bytov, niekoľkých mezonetov a dostatku parkovacích miest v podzemných podlažiach. Všetky budovy budú mať zelené strechy, pričom bloky počítajú so strešným parkom a výhľadňou. Panoramatický výhľad na centrum mesta je zaručený. Byty developer na trh ponúkne vo viacerých variáciách štandardu, s možnosťou dokúpenia nadštandardu,“ uviedol Peter Dobrovolský, zástupca investora Malá Praha.

Moderné, funkčné mestské bývanie v Žiline zaručí svojim obyvateľom vynikajúcu občiansku vybavenosť s množstvom škôl, škôlok, obchodov, bánk, pošty, reštaurácií v bezprostrednej blízkosti Malej Prahy. Napojenie na centrálny mestský okruh Žiliny trvá oboma smermi tri minúty autom a do centra mesta je to pešo asi päť minút. Pri výstavbe plánuje developer použiť kvalitné stavebné materiály a najmodernejšie technológie s dôrazom na kvalitu a pohodlie bývania.

Lokalita, lokalita, lokalita. Na realitnom trhu sa táto veta stala mantrou developerov aj kupujúcich. Predajcovia nehnuteľností upozorňujú klientov, aby sa nepozerali len na cenu a rozlohu bytu, ale predovšetkým, aby dbali na lokalitu, pretože aj ten najkrajší domov na nesprávnom mieste je katastrofickou investíciou do kvality bývania. Byt sa môže prerobiť aj tisíc krát, ale ani raz ho nepresuniete. Malá Praha v Žiline má nielen výbornú povesť bezpečného miesta na život, výchovu detí, ale disponuje aj zeleňou a panoramatickým výhľadom na blízke centrum mesta. Nezávislosť na dopravných prostriedkoch obyvateľom umožní bohatší spoločenský život a zaručí komunitu, ktorá preferuje rovnaké hodnoty.

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.