Čerešne living

Slovenská developerská spoločnosť ITB Development predstavuje druhú etapu projektu Čerešne v Dúbravke pod názvom Čerešne living.

„Čerešne living nadväzujú na náš úspešný developerský projekt Čerešne v bratislavskej Dúbravke. Obľúbenú lokalitu sme rozšírili o šesť architektonicky nápaditých objektov, v ktorých sa bude nachádzať 217 nových bytov,“ hovorí Ivan Rolný, ekonóm a člen predstavenstva ITB Development.

Jednotlivé dvory a vonkajšie priestory projektu majú veľkorysú rozlohu až 6700 m2. Vo vnútornom areáli budú mať obyvatelia k dispozícii okrem zelene aj vodnú lagúnu, detské ihriská, sánkovací kopec, parkúrové a crossfitové športoviská alebo cyklotrasu začínajúcu priamo pred vchodom do objektu. Pre rodičov je pripravená špeciálna kočíková trasa. Čerešne living sú chránené vlastným strážením, spoločnou recepciou a vstupmi do areálov výhradne na čipové karty.

Projekt prinesie plejádu priestorov určených na relax: kaviarne, vlastnú klubovňu i spoločné strešné terasy. „Pri projektovaní bytov sme vychádzali zo skúseností s prvou fázou komplexu Čerešne. V nej ľudia nehľadali investičné byty, ale najmä byty s potenciálom stať sa domovom. V objekte sú tak prevažne štvorizbové rodinné byty, k dispozícii sú však aj jednoizbové alebo až šesťizbové,“ dopĺňa Ivan Rolný. Čerešne living poskytujú kupujúcim nevídanú mieru flexibility v personalizácii bytov. Vybrané byty sú tak definované len obrysmi, dispozíciu vnútorných priestorov si môžu klienti navrhnúť sami v spolupráci s architektom. Lákavou možnosťou sú mezonety s vlastnými predzáhradkami.

Výstavba druhej fázy komplexu Čerešne living je naplánovaná na jeseň 2018. Do predaja sa na začiatok dostáva 72 bytov. Ceny sa začínajú od 75-tisíc eur pri jednoizbových, od 118-tisíc pri dvojizbových, od 173-tisíc pri trojizbových, štvorizbové sa pohybujú od 222-tisíc eur a päťizbové sa budú predávať od 327-tisíc eur. Viac informácii nájdete na www.ceresne.sk.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.