Čerešne living

Slovenská developerská spoločnosť ITB Development predstavuje druhú etapu projektu Čerešne v Dúbravke pod názvom Čerešne living.

„Čerešne living nadväzujú na náš úspešný developerský projekt Čerešne v bratislavskej Dúbravke. Obľúbenú lokalitu sme rozšírili o šesť architektonicky nápaditých objektov, v ktorých sa bude nachádzať 217 nových bytov,“ hovorí Ivan Rolný, ekonóm a člen predstavenstva ITB Development.

Jednotlivé dvory a vonkajšie priestory projektu majú veľkorysú rozlohu až 6700 m2. Vo vnútornom areáli budú mať obyvatelia k dispozícii okrem zelene aj vodnú lagúnu, detské ihriská, sánkovací kopec, parkúrové a crossfitové športoviská alebo cyklotrasu začínajúcu priamo pred vchodom do objektu. Pre rodičov je pripravená špeciálna kočíková trasa. Čerešne living sú chránené vlastným strážením, spoločnou recepciou a vstupmi do areálov výhradne na čipové karty.

Projekt prinesie plejádu priestorov určených na relax: kaviarne, vlastnú klubovňu i spoločné strešné terasy. „Pri projektovaní bytov sme vychádzali zo skúseností s prvou fázou komplexu Čerešne. V nej ľudia nehľadali investičné byty, ale najmä byty s potenciálom stať sa domovom. V objekte sú tak prevažne štvorizbové rodinné byty, k dispozícii sú však aj jednoizbové alebo až šesťizbové,“ dopĺňa Ivan Rolný. Čerešne living poskytujú kupujúcim nevídanú mieru flexibility v personalizácii bytov. Vybrané byty sú tak definované len obrysmi, dispozíciu vnútorných priestorov si môžu klienti navrhnúť sami v spolupráci s architektom. Lákavou možnosťou sú mezonety s vlastnými predzáhradkami.

Výstavba druhej fázy komplexu Čerešne living je naplánovaná na jeseň 2018. Do predaja sa na začiatok dostáva 72 bytov. Ceny sa začínajú od 75-tisíc eur pri jednoizbových, od 118-tisíc pri dvojizbových, od 173-tisíc pri trojizbových, štvorizbové sa pohybujú od 222-tisíc eur a päťizbové sa budú predávať od 327-tisíc eur. Viac informácii nájdete na www.ceresne.sk.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.