Čerešne living

Slovenská developerská spoločnosť ITB Development predstavuje druhú etapu projektu Čerešne v Dúbravke pod názvom Čerešne living.

„Čerešne living nadväzujú na náš úspešný developerský projekt Čerešne v bratislavskej Dúbravke. Obľúbenú lokalitu sme rozšírili o šesť architektonicky nápaditých objektov, v ktorých sa bude nachádzať 217 nových bytov,“ hovorí Ivan Rolný, ekonóm a člen predstavenstva ITB Development.

Jednotlivé dvory a vonkajšie priestory projektu majú veľkorysú rozlohu až 6700 m2. Vo vnútornom areáli budú mať obyvatelia k dispozícii okrem zelene aj vodnú lagúnu, detské ihriská, sánkovací kopec, parkúrové a crossfitové športoviská alebo cyklotrasu začínajúcu priamo pred vchodom do objektu. Pre rodičov je pripravená špeciálna kočíková trasa. Čerešne living sú chránené vlastným strážením, spoločnou recepciou a vstupmi do areálov výhradne na čipové karty.

Projekt prinesie plejádu priestorov určených na relax: kaviarne, vlastnú klubovňu i spoločné strešné terasy. „Pri projektovaní bytov sme vychádzali zo skúseností s prvou fázou komplexu Čerešne. V nej ľudia nehľadali investičné byty, ale najmä byty s potenciálom stať sa domovom. V objekte sú tak prevažne štvorizbové rodinné byty, k dispozícii sú však aj jednoizbové alebo až šesťizbové,“ dopĺňa Ivan Rolný. Čerešne living poskytujú kupujúcim nevídanú mieru flexibility v personalizácii bytov. Vybrané byty sú tak definované len obrysmi, dispozíciu vnútorných priestorov si môžu klienti navrhnúť sami v spolupráci s architektom. Lákavou možnosťou sú mezonety s vlastnými predzáhradkami.

Výstavba druhej fázy komplexu Čerešne living je naplánovaná na jeseň 2018. Do predaja sa na začiatok dostáva 72 bytov. Ceny sa začínajú od 75-tisíc eur pri jednoizbových, od 118-tisíc pri dvojizbových, od 173-tisíc pri trojizbových, štvorizbové sa pohybujú od 222-tisíc eur a päťizbové sa budú predávať od 327-tisíc eur. Viac informácii nájdete na www.ceresne.sk.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.