Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Tričko, ktoré Vás vystihuje

Tričko patrí bezpochyby medzi najčastejšie nosený odev pre obe pohlavia.

Keďže nežijeme v dobe kamennej, naše oblečenie neslúži len na to, aby zakrývalo „určité partie“ ale slúži aj ako spôsob vyjadrenia svojej osobnosti. Moderný strih, trefné citáty či vtipné obrázky sú najčastejšie dôvody, pre ktoré si pri surfovaní po e-shopoch neraz povieme: „To tričko musím mať!“

Zaujmite svoje okolie neokukaným oblečením, ktoré je fresh. Sloboda vo svete módy spôsobila, že na tričkách môžeme nosiť už takmer čokoľvek, od animovaných postavičiek, cez hudobné či filmové idoly alebo výstižné slogany. Kreatívni dizajnéri dokážu pretvoriť Vašu náturu v originálne trendy tričko.

Stačí si vybrať z troch typov. Pánsky, dámsky a detský. V ponuke sa nachádza aj oblečenie značky Graphicsoul, s ktorým môžete pobaviť aj inšpirovať svoje okolie. Samozrejmosťou sú aj renomované značky ako Guess, Adler, Tee Jays, James & Nicholson a ďalšie.

Nezabudnite podtrhnúť svoj outfit aj štýlovými doplnkami v podobe teplých šálov a zimných pletených čiapok s predĺženým tvarom.

INOVATÍVNE RIEŠENIA PRE DOKONALÝ VÝSLEDOK

Potlač je realizovaná niekoľkými spôsobmi a technológiami v závislosti od vzoru, množstva a materiálu textilu.

Termotransférová tlač - ide o pomerne moderný postup, ktorý je založený na tlači pomocou vysoko kvalitných termotransférových fólií, z ktorých sa vyreže požadovaná grafika a tá sa aplikuje na tkaninu pomocou špeciálneho tepelnotlakového lisu. Tričká sú vďaka tomu odolné voči oderu a praniu do 80°C.

Sieťotlač - prenos grafiky sa realizuje pomocou sita s hustou sieťovinou, na ktorú sa nanesie svetlo citlivá fotoemulzia v tmavej komore. Napriek tomu, že sa jedná o najstaršiu metódu tlače je veľmi populárna a výsledok stojí za to.

ZA MÁLO PEŇAZÍ VEĽA MUZIKY

Tricko.top okrem unikátneho dizajnu vytvoreného za použitia moderných tlačiarenských technológií zaručuje kvalitný, prevažne bavlnený textil za dostupné ceny, vďaka čomu nemusíte míňať desiatky eur aby ste sa obliekli do značkových vecí. Ponuka tovaru je neustále aktualizovaná, vďaka čomu si môžete vybrať z trendy kúskov počas každej sezóny.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.