OMV MaxxMotion Diesel

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti.

(Zdroj: OMV)
  • OMV MaxxMotion Diesel umožňuje spoľahlivú prevádzku vozidla v akýchkoľvek zimných podmienkach
  • Maximálny výkon a ochrana motora počas zimnej sezóny
  • Inovatívna receptúra MaxxMotion Diesel je vyvíjaná v Rakúsku

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti, ktoré umožnia spoľahlivú prevádzku vozidla v zime za každých podmienok. Vďaka špeciálnej receptúre, vyvinutej v Rakúsku, umožňuje vysoko kvalitná zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel nielen bezpečné štartovanie aj za drsných zimných podmienok, ale maximalizuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. OMV Slovensko odporúča tankovať OMV MaxxMotion Performance Diesel pre maximálny výkon a ochranu a to aj pri veľmi nízkych teplotách.

Aby sa dosiahlo optimálne správanie pri štartovaní a spoľahlivá jazda, treba v zimnom období venovať viac pozornosti vlastnostiam paliva. OMV MaxxMotion Diesel je vysoko kvalitné palivo, vyvinuté v Rakúsku inovačným tímom OMV. Umožňuje vynikajúci výkon motora vo všetkých zimných podmienkach. S bodom filtrovateľnosti za studena až do mínus 40 stupňov Celzia* je OMV MaxxMotion Diesel perfektné riešenie pre pohodovú a spoľahlivú jazdu dokonca aj počas najchladnejších zimných dní. Inovatívna rakúska receptúra MaxxMotion Diesel zaručuje čistotu motora, odstraňuje existujúce usadeniny a predchádza znečisťovaniu. Výsledkom je nielen lepšie spaľovanie, ale aj nižšie emisie.

„Pre mňa je to jednoznačne najlepší zimný diesel na Slovensku,“ hovorí motoristická legenda a úspešný pretekár Rely Dakar Ivan Jakeš.

„Naše palivá MaxxMotion Performance Fuels poskytujú skutočné a merateľné benefity počas celého roka. To je náš sľub zákazníkom. Či už ide o naftu alebo benzín, MaxxMotion poskytuje vďaka lepšiemu procesu spaľovania maximálny výkon. Špeciálne, inovatívne receptúry aditív udržujú motor čistý, znižujú opotrebenie a z dlhodobého hľadiska predlžujú životnosť motora,“ dodáva Klaus Jürgen Schneider, senior viceprezident pre retail.

* -40°C je hodnota CFPP (bod filtrovateľnosti za studena) podľa normy EN 590. Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 pre naftu a STN EN 228 pre benzín.

INFORMÁCIE O SPOLOČNOSTI:

OMV SLOVENSKO, S.R.O.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV AKTIENGESELLSCHAFT

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie – a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 19 miliárd eur a 22 500 zamestnancami v roku 2016 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio. Denná ťažba v roku 2016 dosiahla v priemere 311-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie dosiahla kapacita rafinácie 17,8 miliónov ton ročne. K júnu 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V roku 2016 dosiahol objem predaja plynu 109 TWh.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.