OMV MaxxMotion Diesel

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti.

(Zdroj: OMV)
  • OMV MaxxMotion Diesel umožňuje spoľahlivú prevádzku vozidla v akýchkoľvek zimných podmienkach
  • Maximálny výkon a ochrana motora počas zimnej sezóny
  • Inovatívna receptúra MaxxMotion Diesel je vyvíjaná v Rakúsku

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti, ktoré umožnia spoľahlivú prevádzku vozidla v zime za každých podmienok. Vďaka špeciálnej receptúre, vyvinutej v Rakúsku, umožňuje vysoko kvalitná zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel nielen bezpečné štartovanie aj za drsných zimných podmienok, ale maximalizuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. OMV Slovensko odporúča tankovať OMV MaxxMotion Performance Diesel pre maximálny výkon a ochranu a to aj pri veľmi nízkych teplotách.

Aby sa dosiahlo optimálne správanie pri štartovaní a spoľahlivá jazda, treba v zimnom období venovať viac pozornosti vlastnostiam paliva. OMV MaxxMotion Diesel je vysoko kvalitné palivo, vyvinuté v Rakúsku inovačným tímom OMV. Umožňuje vynikajúci výkon motora vo všetkých zimných podmienkach. S bodom filtrovateľnosti za studena až do mínus 40 stupňov Celzia* je OMV MaxxMotion Diesel perfektné riešenie pre pohodovú a spoľahlivú jazdu dokonca aj počas najchladnejších zimných dní. Inovatívna rakúska receptúra MaxxMotion Diesel zaručuje čistotu motora, odstraňuje existujúce usadeniny a predchádza znečisťovaniu. Výsledkom je nielen lepšie spaľovanie, ale aj nižšie emisie.

„Pre mňa je to jednoznačne najlepší zimný diesel na Slovensku,“ hovorí motoristická legenda a úspešný pretekár Rely Dakar Ivan Jakeš.

„Naše palivá MaxxMotion Performance Fuels poskytujú skutočné a merateľné benefity počas celého roka. To je náš sľub zákazníkom. Či už ide o naftu alebo benzín, MaxxMotion poskytuje vďaka lepšiemu procesu spaľovania maximálny výkon. Špeciálne, inovatívne receptúry aditív udržujú motor čistý, znižujú opotrebenie a z dlhodobého hľadiska predlžujú životnosť motora,“ dodáva Klaus Jürgen Schneider, senior viceprezident pre retail.

* -40°C je hodnota CFPP (bod filtrovateľnosti za studena) podľa normy EN 590. Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 pre naftu a STN EN 228 pre benzín.

INFORMÁCIE O SPOLOČNOSTI:

OMV SLOVENSKO, S.R.O.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV AKTIENGESELLSCHAFT

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie – a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 19 miliárd eur a 22 500 zamestnancami v roku 2016 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio. Denná ťažba v roku 2016 dosiahla v priemere 311-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie dosiahla kapacita rafinácie 17,8 miliónov ton ročne. K júnu 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V roku 2016 dosiahol objem predaja plynu 109 TWh.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 024
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 547
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 16 457
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 983
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 540
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 467
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 972
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 436
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 10 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 10 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu