Pondelok, 6. júl, 2020 | Meniny má Patrik, PatríciaKrížovkyKrížovky

Beam Suntory zaznamenal silný rast predaja po zmene distribútora

Spoločnosť Beam Suntory uviedla, že zaznamenala významný rast predaja kľúčových produktov na slovenskom trhu.

(Zdroj: Stock Slovensko, Beam Suntory)

Spoločnosť Beam Suntory uviedla, že v treťom kvartáli, ako aj v mesiaci október 2017 zaznamenala významný rast predaja kľúčových produktov na slovenskom trhu. Podľa zástupcov spoločnosti je tento rast ovplyvnený predovšetkým silnou aktivitou nového distribučného partnera v SR, ktorým sa v máji 2017 stala spoločnosť STOCK Slovensko.

„Spoločnosť STOCK Slovensko bola pre nás prirodzenou voľbou, ku ktorej nás priviedla naša vzájomná úspešná spolupráca na poľskom trhu, kde je spoločnosť Stock Polska našim dlhoročným a veľmi úspešným distribučným partnerom. Som veľmi rád, že vysoké nasadenie a schopnosti tímu STOCK Slovensko správnosť tejto voľby rýchlo potvrdili. Pozorujem skvelú výkonnosť Jim Beam na Slovensku v posledných mesiacoch, v mesiaci október sme dokonca dosiahli rekordný trhový podiel, ktorý bol v porovnaní s minulým rokom viac ako dvojnásobný. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s tímom STOCK Slovensko a verím, že nás na slovenskom trhu čakajú výborné časy,“ uviedol Gábor Fidrich, Country Manager Beam Suntory pre Česko, Slovensko a Maďarsko.

„Slová uznania zo strany Beam Suntory ma veľmi tešia, sú však tiež silným záväzkom do budúcnosti“ hovorí Roman Pócs, Generálny riaditeľ STOCK Slovensko. „Môžem potvrdiť, že s novými značkami sa nám v roku 2017 veľmi dobre darí a do roka 2018 vstupujeme s veľmi ambicióznymi plánmi, ktoré sme odhodlaní naplniť“, pokračuje R. Pócs.

Gábor Fidrich Roman Pócs

Country Manager Beam Suntory Generálny riaditeľ Stock Slovensko

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechceli ich pustiť na pozemok

Pandémia si vybrala svoju daň – ľudia boli ostražitejší, bojazlivejší a nedôverčiví.

Užite si sedem dobrých rokov s hypotékou

Po dobrom žúre bolí hlava, po celodennej turistike neviete vystrieť chrbát a po nešťastnej láske máte zlomené srdce.

Skvelý program pre deti? Pomôže výzva Gesto pre rodičov

Desiatky voľnočasových projektov po celom Slovensku získajú po 1000 eur.