Volkswagen a jeho štedrá nádielka modelov

Blížia sa Vianoce, a tak je čas trochu vypustiť paru a poobhliadnuť sa na uplynulý rok.

Volkswagen T-Roc

Ten bol veľmi štedrý na modernizované, aj celkom nové modely Volkswagenu.

Ďalší rok znamená ďalších 365 dní, počas ktorých sa svet posúval technologicky dopredu. Volkswagen samozrejme kráčal zarovno s ním, pričom často sa snažil sám udávať krok. Dôkazom toho je neustále sa rozrastajúca rodina autonómnych elektromobilov I.D., ktorá neslúži len na parádu, ale predstavuje konkrétne riešenia pre mobilitu budúcnosti, pripravené na sériovú produkciu. Posledným z týchto modelov je koncept I.D. CROZZ, teda elektrický crossover s pohonom 4x4, dojazdom 500 km a výkonom 225 kW.

Volkswagen I.D. CROZZVolkswagen I.D. CROZZ

A čo dnes?

Volkswagen však nemyslel iba na autosalónové piedestály, ale aj na autá, ktoré si zákazníci môžu kúpiť dnes. Rozcvičkou bolo uvedenie modernizovaného Volkswagenu Golf, ktorý dostal viac bezpečnostných systémov, LED svetlá a väčší displej infotainmentu s ovládaním gestami. V lete nasledovala vlajková loď v podobe štýlového kupé Volkswagen Arteon.

Volkswagen ArteonVolkswagen Arteon

Ten predstavil verejnosti nový dizajnový jazyk značky a prišiel s unikátnym adaptívnym tempomatom prepojeným s mapami a GPS, ktorý prispôsobuje rýchlosť auta aj profilu cesty. V noci sa podľa mapy orientujú aj jeho inteligentné LED svetlá. Ďalším modelom chcel Volkswagen uspokojiť zákazníkov hľadajúcich dospelé, avšak kompaktné auto do mesta. Volkswagen Polo presne spĺňa tieto požiadavky. Ponúka rozsiahlu výbavu, hravý dizajn, celkom nový interiér a maniere o triedu väčšieho auta. Niekto však priestor naozaj potrebuje a pre toho je tu nový Volkswagen Tiguan Allspace. Má dlhší rázvor než klasický Tiguan, a teda aj viac priestoru na zadných sedadlách, väčší kufor, je ešte praktickejší a predáva sa aj v 7-miestnej verzii. Teraz, tesne pred Vianocami, sa do showroomov dostáva roc(k)star Volkswagenu s dokonalým imidžom a schopnosťou prispôsobiť sa vašim individuálnym požiadavkám: model Volkswagen T-Roc. Je štýlový, praktický, dobre jazdí a nemusíte sa pri ňom obmedzovať iba jednou farbou karosérie. Vďaka možnosti kontrastného lakovania strechy si môžete T-Roc „vyfarbiť“ podľa svojich predstáv.

Volkswagen T-RocVolkswagen T-Roc

Šťastné a veselé!

Teraz je však čas zahodiť stres a starosti. Prajeme vám krásne a štedré Vianoce! Dobre si oddýchnite a môžete sa tešiť na ďalší vianočný diel Volkswagen TV, ktorý bude plný prekvapení a svetlo sveta uzrie už 22. decembra. Zatiaľ napíšte Ježiškovi, ktorý Volkswagen by ste chceli pod stromček.

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.