Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Používate make-up? Potom spozornite

Zuzka je mladá mamička, ktorá ako väčšina žien používa make-up.

Zuzka je mladá mamička, ktorá ako väčšina žien používa make-up. Keď sa u nej pred rokom objavila periorálna dermatitída (chronické kožné ochorenie), bola bezradná. Toto ochorenie najčastejšie postihuje mladých ľudí, ale aj ženy, ktoré používajú make-up.

Vedeli ste, že dlhodobým používaním podobných prípravkov môže dôjsť k narušeniu prirodzenej flóry na pokožke?

Spozornite, ak je Vaša pokožka:

• začervenaná
  • má sklony k šupinateniu
  • vyskytujú sa na nej pľuzgiere

Takto vyzerala Zuzkina ruka aj tvár na začiatku

„Do kvalitnej kozmetiky a drahých prípravkov z lekárne som investovala stovky eur. Nič mi však nepomáhalo,“ hovorí Zuzka. Keď jej sestra dala vyskúšať krém od Ave Natury, neverila, že by jej mohol pomôcť. Po niekoľkých dňoch pravidelného natierania týmto krémom sa Zuzke nie len polepšilo, ale úplne sa nepríjemného kožného problému zbavila.

„Ak niekto už mal periorálnu dermatitídu, vie aké ťažké je toho sa zbaviť. Mne sa to podarilo s týmto krémom za pár dní. Problém som si vyriešila, no krém používam aj naďalej. Nechcem riskovať, že by sa moja pleť znovu dostala do takého stavu.“

Slovenský Krém Ave Natura používala Zuzka hlavne na noc- pred spaním, ale výborný je aj pod už spomínaný make-up. Ide o silný antioxidant, ktorý dokáže prenikať hlboko do pokožky. Bunky sú schopné vstrebať všetky účinné zložky a ich poškodené vrstvy dokáže jednoducho odstrániť. Výsledkom pravidelného používania 100% prírodného krému Ave Natura môže byť mladá a zdravá pokožka odolná voči záťaži z vonkajšieho prostredia. Je to spôsobené najkvalitnejšími olejmi a vzácnymi výťažkami z rastlín.

Kožné problémy môžu byť samostatným ochorením, ale aj dôsledkom iných vnútorných problémov, ktoré sa prejavujú na povrchu našej pokožky. A keďže je koža náš najväčší orgán, ktorý nás chráni pred vonkajšími vplyvmi ako aj chladom v tomto zimnom období, mali by sme sa o ňu dostatočne postarať.

Našli sme jednu z najlepších alternatív

Kompletnú starostlivosť o naše telo zvonku i zvnútra. Účinné, bezpečné a 100% prírodné antioxidanty. Viac si o nich môžete prečítať TU

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?