Televízor Panasonic ako darček pod stromček? Zvoľte variant 2v1

Vianoce sa, ako vždy, blížia rýchlejšie, než sme čakali.

A predstavy o tom, ako urobiť radosť rodine aj blízkym a stráviť najmilšieno zároveň najnáročnejšie sviatky v roku, sú stále konkrétnejšie. Bez ohľadu na to, či patríte k ľuďom, ktorí si ich užívajú naplno alebo skôr k tým, ktorí sa ich snažia hlavne prežiť, máme pre vás tip ako na to.

Navôkol zúri nákupná horúčka a zháňanie malých či väčších darčekov pre každého člena rodiny, priateľov aj kolegov v práci. Čo by ste však povedali na myšlienku urobiť im radosť spoločne? Kúpte si televízor Panasonic a pre každého z nich, alebo pokojne aj pre všetkých naraz, zorganizujte príjemné stretnutie. Nezáleží na tom, či si budete púšťať koledy, ochutnávku televíznych rozprávok alebo komédie, každý pozvaný určite ocení, že ste si na neho našli čas. Týmto spôsobom totiž venujete to najcennejšie, čo máte - svoju starostlivosť a pozornosť. Spoločné chvíle ocenia v predvianočnom zhone, rovnako ako v novoročnom období, ešte mnohokrát. Pretože spoločné zážitky si do roku 2018, na rozdiel od vianočného pečiva, môžete s istotou preniesť.

Na pohodové sviatky aj prvé mesiace nového roka pripravil Panasonic spolu s partnermi, internetovými aj kamennými obchodmi, pre svojich zákazníkov aj darček navyše. Každý, kto si do 31. 12. 2017 (alebo do vypredania zásob) zakúpi televízor Panasonic EX780, získa zadarmo 4K Blu-ray prehrávač DMP-UB300 a k nemu film Kong: Ostrov lebiek na UHD Blu-ray disku. Detaily nájdete TU.

O jednotlivých produktoch:

Televízory radu EX780

4K Ultra HD model ponúka aktívne 3D, vysoký dynamický rozsah HDR, Local Dimming, duálny tuner DVB-T / T2 / C / S2, Bluetooth, Smart TV, DLNA, Wi-Fi, HbbTV, Easy Mirroring, nahrávanie na USB, 4 × HDMI, USB 3.0, panel s frekvenciou 2400 Hz BMR IFC. Televízor je vyrobený v Českej republike.

Odporúčaná cena modelu EX780 od 1.149 EUR.

Blu-ray prehrávač DMP-UB300E

Blu-Ray prehrávač je schopný prehrávať Ultra HD obsah, 3D, 4K / HDR, obsahuje 4K upscaling, 3D / BD, a podporuje všetky bežné formáty a rozhrania: DVD, HEVC, MKV, MP4, FLAC, ALAC, WAV, WMA, USB , HDMI, LAN, DLNA.

Odporúčaná cena Blu-ray prehrávača UB300 je 299 EUR.

Kong: Ostrov lebiek na UHD Blu-ray disku

Odporúčaná cena 32.99 EUR

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.