Výborné lyžiarske strediská vhodné aj na krátku dovolenku

Hinterstoder, Wurzeralm, Hochkar a Lackenhof/Ötscher – rodinná lyžovačka tak blízko pri Bratislave

© OÖT Röbl

Všetky tieto strediská už otvorili zimnú sezónu a ponúkajú výhodné lyžiarske dovolenky pre rodiny a ponúkajú atraktívne paušály počas víkendov, 3 alebo 4 dní či celého týždňa mimo hlavnej sezóny za senzačné rodinné ceny. Deti do 10 rokov (ročník 2008) v sprievode jedného z rodičov s platným skipasom tak majú kartu Snehuliak, Schneemankarte, iba za 3 eurá na deň (potrebný je dôkaz o rodinnej príslušnosti)

NOVÉ: s novou členskou kartou MemberCard od Skisport.com môžu hostia lyžiarskych regiónov Hinterstoder a Wurzeralm zbierať body k dobru vo všetkých partnerských ubytovacích zariadeniach, môžu využívať prednostné ponuky či si nabiť online lyžiarsky lístok. Pri prenocovaní v regióne dostanú bonus 8%, v mnohých chatách pri celkovej cene konzumácie nad 10 euro dostanú pripísané 3% alebo pri objednaní lyžiarskeho kurzu dostanú pripísané 4%. Zľavy si bude možné uplatniť u všetkých registrovaných partnerov. Viac na www.hiwu.at/membercard

Hinterstoder a Wurzeralm ležia v regióne Pyhrn Priel a sú dobre dostupné autom i verejnou dopravou.

V Hinterstoderi nájdete jedinú hornorakúsku lyžiarsku oblasť, ktorá hostila svetový pohár. Má výšku 2000 m n.m. a 40 km zjazdoviek. Na svoje si prídu milovníci zimných športov hľadajúci výzvy i rodiny túžiace po zábave a rozmanitosti.

Wurzeralm je rajom pre rodiny s deťmi a ponúka radosť z lyžovačky na 22 km zjazdoviek. Najrýchlejšia pozemná lanovka Európy vyvezie hostí k vrcholnej stanici Wurzeralm a v Sunny Kids parku zažije počas rodinných nedelí zábavu a action celá rodina.

Hochkar - najvyššie položené dolnorakúske lyžiarske stredisko je vzdialené od Bratislavy 240 km, má 19 km zjazdoviek, zážitkovú zjazdovku Snowtrail Route99, 9 moderných vlekov a lanoviek a jedinú Freeride Arenu v Dolnom Rakúsku.

Lackenhof/Ötscher - stredisko vzdialené od Bratislavy 220 km so širokým spektrom ponúk pre rodinu má Sunny Kids Park pre najmenších, pre väčších 19 km zjazdoviek a 9 lanoviek.

Vrcholom tejto sezóny na na Ötscheri je svetový pohár FIS snowboard Weltcup 5. a 6. januára 2018.

Viac na www.skisport.com

article_photo(zdroj: )

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.