Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Rok 2017 tipérom prial, najvyššia výhra bola 300 000 eur

Vybrali sme pre vás tri najzaujímavejšie tikety stávkovej spoločnosti Niké. Pozrite sa, čo Slováci dokázali uhádnuť.

Blíži sa záver roka 2017. Zo športového hľadiska nám priniesol ďalší titul majstra sveta v podaní Petra Sagana, ale aj skvelé výsledky našich vodných slalomárov, lyžiarok, tenistky Magdy Rybárikovej či našich futbalových reprezentantov. Z tipérskeho pohľadu patril bezpochyby k veľmi úspešným. Stávková spoločnosť Niké zaznamenala niekoľko gigantických výhier slovenských tipérov, z ktorých niektoré atakovali aj maximálnu možnú výhru na jednom tikete - 150 000 eur. Tu je výber troch najzaujímavejších úlovkov podľa redakcie Niké.

1.miesto

Zvolenčan si za štyri zápasy ukoristil 300-tisíc eur

Takéto niečo natipovať, to chce umenie, tipérsky inštinkt a hlavne poriadnu dávka šťastia. Ak sa táto kombinácia dá dokopy, potom z toho vyjde neskutočná paráda. Tipérovi, ktorý zrejme obľubuje stávku 1. polčas a zápas, patrí obrovská gratulácia a uznanie. Prečítajte si jeho víťazný príbeh.

2.miesto

Takmer 150-tisíc putovalo do Dunajskej Lužnej

Do „miliónového“ rána sa zobudil tipujúci, ktorý si svoj tiket podal v pobočke v Dunajskej Lužnej. Deväť hokejových duelov zo zámorskej NHL mu vynieslo bezmála 150 tisíc eur! Namále mal predovšetkým v stretnutí Minnesoty s Washingtonom. Hostia ešte v 55. minúte viedli 2:4. Lenže „divosi“ dvoma gólmi, vyrovnávajúcim len 27 sekúnd pred koncom 3. tretiny, poslali duel do predĺženia! Ako vidno, aj taká nepredvídateľná súťaž, akou NHL bezpochyby je, vie priniesť parádne výhry. Skúste aj vy šťastie a možno zažijete podobný magický deň.

3.miesto

Skvelá výhra za nízky vklad

Tipérska paráda sa podarila aj ďalšiemu tipérovi. Svoj 8-položkový tiket si ohodnotil dvomi eurami, aby sa napokon tešil z parádnej výhry 34 527,34 €. Veľký podiel na fantastickej výhre majú náročné stávky, v ktorých okrem výsledku musí tipujúci predvídať aj počet gólov, respektíve to, či sa v zápase strelecky presadia oba kolektívy. V Niké zaznamenali aj niekoľko vyšších výhier, no tento úžasný tiket uspel v hlasovaní najmä vďaka famóznemu celkovému kurzu.

Necháte sa aj vy inšpirovať? Ako sami vidíte, aj za 2 eurá sa dá vytipovať poriadny balík peňazí!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.