Pondelok, 6. apríl, 2020 | Meniny má Irena

Chceš na stáž ku Gorduličovi, alebo do Googlu? Čas máš do nedele

Možnosť prihlásiť sa do súťaže Your Dream Job sa končí už tento týždeň. Nepremeškaj ju.

Chceš zažiť backstage Silných rečí, či dokonca získať trvalý job u scenáristu, komika a moderátora Jana Gorduliča? Alebo ako stážista u Juraja Stankaya nahliadnuť do priestorov Google na Slovensku? Stráviť čas s úspešnými ľuďmi nikdy nebolo jednoduchšie. Stačí kliknúť SEM a prihlásiť sa do piateho ročníka česko-slovenskej súťaže Your Dream Job.

Na svojich stážistov čaká aj zakladateľ festivalu Grape Juraj Podmanický, úspešný dizajnér a marketér Jakub Ptačin, manažérka roka 2016 v Českej republike Marta Nováková, či niekoľkonásobný majster ČR v bedmintone Petr Koukal.

Doteraz sa do projektu zapojilo už viac než tisíc ľudí. Najväčší záujem je o Jakuba Ptačina. Ak sa k nim chcete pridať, veľa času vám už nezostáva. Možnosť zabojovať o výhru sa totiž končí túto nedeľu 14. januára,“ hovorí Andrea Grešová, marketing and event manager spoločnosti McROY, ktorá súťaž organizuje.

V minulých rokoch svoje šťastie skúsili desaťtisíce záujemcov, len vlani vyplnilo súťažné testy vyše 6 400 súťažiacich. „Bol som nadšený. Your Dream Job je skvelý projekt, ktorý dáva študentom možnosť nahliadnuť do sveta, v ktorom by chceli pracovať. Určite ho odporúčam každému,“ hodnotí projekt Filip Biznar, ktorý vyhral stáž u šéfa spoločnosti WebSupport Jána Cifru.

Nie je nič lepšie ako učiť sa priamo od top človeka vo svojom odbore. A presne to Your Dream Job ponúka,“ hovorí Lenka Lukáčová, jedna z minulých víťaziek Your Dream Job. Dovtedy bežná študentka snívala o práci v rádiu, no chýbali jej skúsenosti. Práve výhra stáže u Adely Banášovej jej pomohla k tomu, že sa stala jedným z hlasov známeho slovenského rádia.

V poslednom ročníku Your Dream Job výherkyňa stáže u Patrika RYTMUSA Vrbovského, Martina Mazúchová, absolvovala v rámci stáže aj natáčanie jeho najnovšieho videoklipu. A nielen to, priamo si v ňom zahrala v komparze.

Ak si aj vy chcete vyskúšať takúto stáž, navštívte stránku www.yourdreamjob.sk. Nájdete na nej viac informácií i prihlášku do súťaže.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

V centre Košíc vyrastá eco-friendly biznis centrum

Splachuje sa podzemnou vodou, vzduch filtrujú a merajú jeho kvalitu.