Zelené Grunty vám ponúknu viac, ako očakávate

Zelené Grunty na košickom KVP ponúkajú ideálne bývanie blízko prírody aj mesta.

Zelené Grunty na košickom sídlisku KVP sú ideálom pre každého, kto hľadá pokojné bývanie blízko prírody so skvelým prístupom do centra. Základom projektu je kvalita, čo sa odráža aj v množstve benefitov, ktoré projekt ponúka. Na čo všetko sa v Zelených Gruntoch môžete tešiť?

Pokojné bývanie v dotyku s prírodou

V Zelených Gruntoch si ani neuvedomíte, že žijete v meste. Vlastný park priamo pod oknami vám ponúkne nielen detské ihrisko, ale aj oddychovú zónu. Susediace myslavské údolie okrem nádherného výhľadu poskytne aj dostatok príležitostí na aktívny oddych s rodinou a priateľmi.

Vďaka tichej atmosfére a výbornej vybavenosti patrí Sídlisko KVP dlhodobo medzi najobľúbenejšie v Košiciach. Na dosah je tu všetko od obchodov cez nemocnice, školy a úrady až po pobočky bánk a poštu. Trieda KVP a autobusová zastávka priamo pod oknami spájajú projekt s centrom mesta, takže už za niekoľko minút môžete zbehnúť na koncert, do divadla či kina.

Priestranné bývanie alebo komorný byt?

Na výber máte jedno- až štvorizbové byty. Rôznorodé výmery od 23,9 až po 113,2 m2 zabezpečia, že si svoje bývanie v Zelených Gruntoch nájde takmer každý. Súčasťou bytov sú tiež loggie a terasy, ktoré môžu mať až 84,84 m2.

Obrovskou výhodou projektu tiež je, že sa v maximálnej miere prispôsobí vašim požiadavkám. Môžete si totiž upravovať priečky a prispôsobiť si tak svoje nové bývanie presne podľa seba. V prípade záujmu o viacmetrážny byt si môžete v rámci variabilných dispozícií jednoducho spojiť dva dvojizbové byty do jedného, čím získate priestranný štvorizbový byt, ideálny pre celú rodinu.

Nízke náklady na bývanie

Hlavnou prioritou developera bola kvalita. Uvedomuje si, že byt je dlhodobá investícia, ktorej veľkú časť tvoria aj každomesačné náklady na bývanie. V rámci štandardu tu preto nájdete kvalitné francúzske okná s izolačným trojsklom, podlahové kúrenie a špeciálne akustické tehly. Vďaka tomu si užijete pokojné bývanie a čo je hlavné, prevádzkové náklady na bývanie sa pohybujú už od 27 € za mesiac.

Viac informácií o projekte nájdete na www.zelenegrunty.sk.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.