Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Aké sú možnosti?

Obdobie dojčenia je pre mnohé ženy tou najkrajšou časťou materstva. Užívate si s dieťatkom vzájomnú blízkosť a budujete si jedinečné puto, ktoré pretrvá roky. Všetko je krásne až do momentu, keď prestanete dojčiť a všimnete si, že prsia po dojčení už nie sú také, ako si ich pamätáte. Čo s tým?

Možno vám ako prvá napadne možnosť objednať sa u plastického chirurga. Nie každá z nás si to však môže dovoliť, nehovoriac o tom, že tento nápad so sebou nesie aj veľa zdravotných rizík. Druhou alternatívou je cvičenie. Správnym pohybom nikdy nič nepokazíte. Odporúča sa najmä plávanie a cielené posilňovanie prsných svalov. Ďalšie cviky pre krásne prsia nájdete aj na špecializovaných blogoch.

Pozvite si na pomoc prírodu

Treťou a najpopulárnejšou možnosťou je riešenie v podobe kvalitných výživových doplnkov, ktoré v sebe spájajú záruku prirodzene vyzerajúceho poprsia a rýchly nástup účinku. Pri výbere sa spoľahnite na prírodné zloženie, referencie a garanciu, že nepocítite žiadne vedľajšie účinky. Certifikácia produktu by mala byť samozrejmosťou. Je to príjemný a pohodlný spôsob, ako svojim prsiam dodať želaný objem, plnosť, a zároveň spevniť pokožku v týchto partiách.

Všetky tieto atribúty spĺňajú tabletky na prirodzené zväčšenie pŕs BreastEXTRA+. Účinky známych byliniek, ako sú angelika čínska, senovka grécka, damiana či divoký jam sú už dnes pomerne známe. V alternatívnej medicíne sa využívajú po stáročia. Objavte aj vy túto zázračnú kombináciu a potešte seba aj partnera. Ich účinok najlepšie podporíte vhodnou životosprávou a dostatočným 8-hodinovým spánkom každý deň. Teraz už vám nič nebráni mať prsia, po akých ste vždy túžili.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.