Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Tatra banka spustila najmodernejší internet banking pre firmy

V závere roka predstavila Tatra banka nové, inovatívne riešenie elektronického bankovníctva pre korporátnych klientov.

Tatra banka je najväčšou korporátnou bankou na Slovensku. Koncom minulého roka priniesla nové riešenie elektronického bankovníctva pre firemných klientov, čím opäť potvrdila aj svoje líderstvo v oblasti inovácií v bankovníctve. Nový Business Banking je alternatívou k dlhodobo používaným riešeniam MultiCash a Internet Banking. Je špeciálne navrhnutý pre firemného klienta, ktorému prináša viacero nových funkcionalít a vylepšení.

Prvou veľkou výhodou je dostupnosť na internete cez akýkoľvek webový prehliadač a možnosť prihlásenia sa na všetkých druhoch zariadení, či už sú to počítače, tablety alebo mobilné zariadenia. Nevyžaduje sa už inštalácia do počítača. Nad rámec funkcionality platobného styku pribudli najmä online manažment firemných kariet, široké spektrum nastavenia oprávnení pre jednotlivých používateľov, elektronické žiadosti o bankovú záruku, čerpanie úveru či faktoringu. Okrem toho v novom Business Bankingu vybavia klienti viaceré žiadosti o manažment produktov bez potreby návštevy pobočky.

Business BankingTB spája v sebe moderný dizajn, rýchlosť a intuitívne ovládanie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.