Tatra banka spustila najmodernejší internet banking pre firmy

V závere roka predstavila Tatra banka nové, inovatívne riešenie elektronického bankovníctva pre korporátnych klientov.

Tatra banka je najväčšou korporátnou bankou na Slovensku. Koncom minulého roka priniesla nové riešenie elektronického bankovníctva pre firemných klientov, čím opäť potvrdila aj svoje líderstvo v oblasti inovácií v bankovníctve. Nový Business Banking je alternatívou k dlhodobo používaným riešeniam MultiCash a Internet Banking. Je špeciálne navrhnutý pre firemného klienta, ktorému prináša viacero nových funkcionalít a vylepšení.

Prvou veľkou výhodou je dostupnosť na internete cez akýkoľvek webový prehliadač a možnosť prihlásenia sa na všetkých druhoch zariadení, či už sú to počítače, tablety alebo mobilné zariadenia. Nevyžaduje sa už inštalácia do počítača. Nad rámec funkcionality platobného styku pribudli najmä online manažment firemných kariet, široké spektrum nastavenia oprávnení pre jednotlivých používateľov, elektronické žiadosti o bankovú záruku, čerpanie úveru či faktoringu. Okrem toho v novom Business Bankingu vybavia klienti viaceré žiadosti o manažment produktov bez potreby návštevy pobočky.

Business BankingTB spája v sebe moderný dizajn, rýchlosť a intuitívne ovládanie.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.