Tatra banka spustila najmodernejší internet banking pre firmy

V závere roka predstavila Tatra banka nové, inovatívne riešenie elektronického bankovníctva pre korporátnych klientov.

Tatra banka je najväčšou korporátnou bankou na Slovensku. Koncom minulého roka priniesla nové riešenie elektronického bankovníctva pre firemných klientov, čím opäť potvrdila aj svoje líderstvo v oblasti inovácií v bankovníctve. Nový Business Banking je alternatívou k dlhodobo používaným riešeniam MultiCash a Internet Banking. Je špeciálne navrhnutý pre firemného klienta, ktorému prináša viacero nových funkcionalít a vylepšení.

Prvou veľkou výhodou je dostupnosť na internete cez akýkoľvek webový prehliadač a možnosť prihlásenia sa na všetkých druhoch zariadení, či už sú to počítače, tablety alebo mobilné zariadenia. Nevyžaduje sa už inštalácia do počítača. Nad rámec funkcionality platobného styku pribudli najmä online manažment firemných kariet, široké spektrum nastavenia oprávnení pre jednotlivých používateľov, elektronické žiadosti o bankovú záruku, čerpanie úveru či faktoringu. Okrem toho v novom Business Bankingu vybavia klienti viaceré žiadosti o manažment produktov bez potreby návštevy pobočky.

Business BankingTB spája v sebe moderný dizajn, rýchlosť a intuitívne ovládanie.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.