Tatra banka spustila najmodernejší internet banking pre firmy

V závere roka predstavila Tatra banka nové, inovatívne riešenie elektronického bankovníctva pre korporátnych klientov.

Tatra banka je najväčšou korporátnou bankou na Slovensku. Koncom minulého roka priniesla nové riešenie elektronického bankovníctva pre firemných klientov, čím opäť potvrdila aj svoje líderstvo v oblasti inovácií v bankovníctve. Nový Business Banking je alternatívou k dlhodobo používaným riešeniam MultiCash a Internet Banking. Je špeciálne navrhnutý pre firemného klienta, ktorému prináša viacero nových funkcionalít a vylepšení.

Prvou veľkou výhodou je dostupnosť na internete cez akýkoľvek webový prehliadač a možnosť prihlásenia sa na všetkých druhoch zariadení, či už sú to počítače, tablety alebo mobilné zariadenia. Nevyžaduje sa už inštalácia do počítača. Nad rámec funkcionality platobného styku pribudli najmä online manažment firemných kariet, široké spektrum nastavenia oprávnení pre jednotlivých používateľov, elektronické žiadosti o bankovú záruku, čerpanie úveru či faktoringu. Okrem toho v novom Business Bankingu vybavia klienti viaceré žiadosti o manažment produktov bez potreby návštevy pobočky.

Business BankingTB spája v sebe moderný dizajn, rýchlosť a intuitívne ovládanie.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.