Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Volkswagen T-Roc je dizajnovo najvýraznejšie SUV značky. Jej imidžmejkrom sa ho podarilo umiestniť na rozhranie niekoľkých segmentov, ale tak, že pôsobí osviežujúco a neopozerane. Má vyšší podvozok, ale rozhodne nepatrí medzi nemotorné SUV. Má karosériu typu hatchback, ale jasne vytŕča z radu. Zvládne terén, ale na asfalte jazdí príkladne. Má mladícky, muskulatúrny dizajn ktorý pôsobí cool, ale zároveň dostatočne elegantne. A ak sa neviete rozhodnúť, aká farba sa mu hodí najviac, skúste rovno dve!

Podľa seba

Volkswagen T-Roc je totiž prvý model značky, ktorý sa ponúka aj v dvojfarebnom lakovaní s kontrastnou strechou, A-stĺpikmi a spätnými zrkadlami. Spolu s interiérom, ktorý ponúka na výber tiež kopec farieb a rôznych materiálov, máte pri návrhu toho svojho T-Rocu naozaj veľa možností. Volkswagen T-Roc umožňuje personalizáciu aj za jazdy, a to vďaka novému digitálnemu prístrojovému štítu. Ten ponúka hneď niekoľko náhľadov a umožňuje vodičovi vybrať si presne tie informácie, ktoré chce. Navyše má krásnu grafiku a efektné animácie.

Na každý deň

T-Roc je určený najmä pre mladých, nekonvenčne zmýšľajúcich ľudí, ale aj pre tých, ktorých neopustil zmysel pre humor a dobrodružstvo. Pod jeho odvážnym dizajnom totiž ukrýva priestranný a praktický interiér spolu s využiteľným, 445-litrovým kufrom. Na zadných sedadlách je dosť miesta pre dvoch dospelých a ak sklopíte ich operadlá, nafúknete batožinový priestor až na 1290 litrov. T-Roc teda pohodlne zvládne úlohu rodinného auta na každý deň.

Radosť jazdiť

Tajomstvom Volkswagenu T-Roc sú však jeho jazdné vlastnosti. Vďaka podvozku so športovými génmi a dynamickému riadeniu z Golfu GTI sa môžete tešiť, keď narazíte na kľukaté cesty. Najmä ak máte pod kapotou jeden zo silnejších motorov. Autíčko, ktoré bravúrne zvláda pohodlné cesty po meste sa zrazu zmení na šikovné šidlo, ktoré sa vyžíva v zákrutách. Pri pohodovej jazde zas oceníte širokú ponuku asistenčných systémov vrátane adaptívneho tempomatu a najmä mimoriadne široké možnosti konektivity. T-Roc sa dokáže zavďačiť naozaj každému. Nový T-Roc sme otestovali, pozrite sa, aký naozaj je.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.