Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne? Možno vďaka tomu, že pri športovaní sa nám vyplavujú endorfíny šťastia alebo za to môže fakt, že pracujeme na svojej postave a kondícii.

Čo by ste však robili, ak by ste kvôli pohybovým problémom športovať nemohli?

1. Prestali by ste športovať?

2. Kúpili by ste si bandáž a zdravotný problém na chvíľu ukryli?

3. Užívali by ste lieky na tlmenie bolestí?

4. Športovali by ste aj napriek bolestiam?

Ani jedno z uvedených riešení Vás bolestí nezbaví. Len ich potlačí.

Všimli ste si už, že mnohí vrcholoví športovci sa po zraneniach v krátkom čase vracajú k tréningu? V tomto spočíva ich tajomstvo.

Používajú pulznú magnetoterapiu. Tá je najvhodnejším riešením pre ľudí s problémami pohybového aparátu.

Medzi prednosti tejto liečby patria účinky pôsobiace proti bolesti, účinky uvoľňujúce svalové kŕče, protiopuchové, hojivé, protizápalové a regeneračné účinky. Pravidelné používanie pulznej magnetoterapie prostredníctvom prístroja Biotorus LT- 100 nevedie k potláčaniu problému, ale k riešeniu jeho príčiny.

U aktívneho športovca sa zdravotné problémy vyriešili

S pulznou magnetoterapiou (prístroj Biotorus LT- 100) má skúsenosti aj pán Ľudovít zo Šurian. „Prístroj bol používaný pre zdravotné ťažkosti ako tenisový lakeť, bolesti členka a bolesti kolien. Používanie prístroja u všetkých členov rodiny malo pozitívny účinok. Sprievodné javy uvedených zdravotných ťažkostí úplne pominuli a tenisový lakeť u vnuka, ako aktívneho športovca, sa úplne vyliečil,“ hovorí Ľudovít.

Moderný spôsob liečby si môžete ZADARMO vyskúšať aj vy

Moderný spôsob liečby, vďaka ktorému sa môžete vrátiť opäť k aktívnemu športovaniu sa nazýva pulzná magnetoterapia. Môžete si ju ZADARMO vyskúšať aj vy. Stačí vyplniť formulár na www.orin.sk alebo si skúšku rezervovať na telefónnom čísle 0917 493 800.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“