Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Predajňu otvárali zľava: výkonný riaditeľ J. Fotul, riaditeľka maloobchodu B. Rozumová a konateľ R. Labaš

Sieť obchodov Fresh sa rozrastá aj v novom roku. Prvým otvoreným je supermarket Fresh Plus Anička, ktorý je neprehliadnuteľný už od cesty.

V poradí dvadsiaty siedmy supermarket na východe a dvadsiaty druhý v Košiciach vznikal tri mesiace. Je umiestnený v novej budove a z hľadiska veľkosti sa zaraďuje k stredným. „Zákazníci si tu nakúpia na 560 metroch štvorcových. K dispozícii majú aj stánok s novinami a tabakom. Čoskoro pribudne aj lekáreň,“ vyratúva výkonný riaditeľ spoločnosti Jaroslav Fotul. Od hlavnej cesty je skutočne neprehliadnuteľný. Komfortne sa doň dostanete hromadnou dopravou, ale aj autom. Pred obchodom vzniklo 42 nových parkovacích miest. „Mimoriadne nás teší lokalita pri parku Anička. Jednak tu doteraz žiadny Fresh nebol, ale je to výhodné aj pre ľudí, ktorí sa chodia na Aničku poprechádzať alebo si zašportovať. Z behu si môžu prísť pohodlne nakúpiť. „

Čerstvosť je základ

Nový supermarket Fresh Anička má prívlastok Plus. To znamená, že v ňom nájdete rozšírený sortiment zdravých potravín. Okrem čerstvej zeleniny a ovocia, nevynímajúc aj exotickejšie druhy, pohodlne nakúpite aj mliečne výrobky, dokonca aj tie bez laktózy alebo vyrobené bez živočíšnych zložiek. „Máme tu vlastnú pekáreň. Naši zákazníci na pultoch nenájdu nič dopečené zo zmrazeného polotovaru, všetko je vynikajúce a čerstvé,“ hovorí Fotul.

Všetko pod jednou strechou

V chladených pultoch nájdete široký sortiment mäsa a mäsových výrobkov, ale aj veľký výber farmárskych potravín, ako je čerstvé domáce maslo alebo tvaroh. Keď váš školák zabudne na chýbajúci zošit, pohodlne mu ho tu kúpite, rovnako ako čistiace prostriedky alebo granuly pre psa. „Naším cieľom je, aby sme mali pod jednou strechou všetko, čo potrebuje priemerná domácnosť a vo výbornej kvalite.“ Fresh Plus Anička je otvorený denne od 7.00 do 21.00 hod.

Výhodná Fresh karta

V prípade potreby vám poradí 26 zamestnancov. Či si môžete kúpiť svoj obľúbený výrobok so zľavou, vás zas budú informovať LED obrazovky. Ešte viac výhod budú mať zákazníci, ktorí sa prihlásia do vernostného systému a použijú svoju Fresh kartu. Pri každom nákupe získajú jednopercentnú zľavu a ich bloček je automaticky zaregistrovaný do bločkovej lotérie. „Minulý týždeň cez našu registráciu vyhralo šesť ľudí. Je to rekord, zatiaľ sme mali maximálne štyroch výhercov.“ Pripravuje sa aj nová aplikácia, ktorá pomôže pri nakupovaní. Vytvoríte si v nej vlastný nákupný zoznam a dokonca vás dokáže upozorniť, ak niečo zabudnete kúpiť.“

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?

Firmy, pri ktorých sa nemusíte obávať dvojakej kvality potravín

Značka nie je všetko. Rozhoduje chuť.

Klima efekt bez klimatizácie

Budovy utesňujeme stále viac a viac. Ale aké to má pre nás následky?

S novou optikou máte v Poprade rýchlosť a kvalitu zaručenú

Reč nie je o predajni s okuliarmi, ale technológii, s ktorou môžete naplno využívať všetky prednosti super rýchleho internetu.