Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Čo hovorí zákon

Podľa Stavebného zákona č. 50/1976, stavenisko musí byť zabezpečené pred vstupom cudzích osôb na miesta, kde môže dôjsť k ohrozeniu života alebo zdravia, a to prípadne aj úplným ohradením. Podľa Vyhlášky MPSVR SR, č.147/2013 Oplotenie staveniska musí mať uzamykateľné vstupy a výstupy alebo vstupy a výstupy oplotenia staveniska musia byť zabezpečené strážením alebo iným spôsobom.

MOREZ GROUP a.s. prináša pre Vás ekonomické výhodné riešenie

Je ním vstupný turniketový kontajner na stavbu http://turniketovykontajner.sk. Turniketový kontajner pomáha splniť ustanovenia zákonov za minimálne náklady. Pomocou tohto produktu zamedzíte neoprávneným vstupom osôb na stavenisko. Celoosobové turnikety uzavrú celý priestor prechodu. V projekte organizácie výstavby sa určí jeho umiestnenie a jeho funkcie.

Výhody turniketového kontajnera

Umožní vstup na stavbu iba oprávneným osobám, (vstup odsúhlasí koordinátor bezpečnosti na stavbe), je skoro bezobslužný, zmenšuje počet pracovníkov SBS a urýchľuje prechod cez kontrolný bod. Taktiež umožňuje presnú evidenciu dochádzky (môže byť sprístupnené aj pre subdodávateľov).

Základné vybavenie kontajneru s celoosobovými turniketmi je:

• Tepelne izolovaná časť vrátnice
  • Miesto pre 2 pracovníkov SBS
  • Elektrické vykurovanie vrátnice
  • Ľahko udržiavateľná podlaha a steny vrátnice
  • V turniketovej časti oteru odolná protišmyková podlaha
  • Samostatné osvetlenie vrátnice a turniketovej časti
  • Prívod 230 VAC
  • 2 celoosobové turnikety
  • 4 x snímače kontroly vstupu
  • WiFi / 4G LTE pripojenie
  • Software pre kontrolu vstupu až pre 30.000 kartičiek
  • Prístupové karty, RFID 125kHz, MIFARE alebo Duálne
  • Návštevnícke karty
  • Účinný kamerový systém

Možnosť aj vybavenia na želanie:

• Klimatizácia
  • Vjazdová rampa
  • Alkohol tester

Ponúkame aj možnosť prenájmu

Spoločnosť MOREZ GROUP a.s. na Vašu stavbu prenajme kontajner upravený presne podľa Vašich požiadaviek. Na stavbu Jaguar Land Rover v Nitre sme prenajali 6 kontajnerov. Viac informácií získate na http://turniketovykontajner.sk , alebo v sídle spoločnosti Novozámocká 89, 94905 Nitra, tel +421 37 655 7411, morez@morez.sk

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu