Absolventi Technickej fakulty SPU budú euroinžiniermi

Titul EURO ING poskytuje absolventom Technickej fakulty rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách.

Európsky monitorovací komitét FEANI (Európska inžinierska federácia) na svojom poslednom zasadnutí rozhodol o zaradení Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre do Indexu FEANI.

Zápis Technickej fakulty do Indexu Európskej inžinierskej federácie umožňuje jej absolventovi po minimálne dvojročnej praxi vo vyštudovanom odbore získať titul EUR ING, ktorý mu poskytuje rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách, združených vo FEANI. Titul potvrdzuje jeho vzdelanostnú úroveň, praktické zručnosti i morálne hodnoty. Jeho nositeľ má významné postavenie pri hľadaní vhodnej pracovnej pozície doma i v zahraničí.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch