Absolventi Technickej fakulty SPU budú euroinžiniermi

Titul EURO ING poskytuje absolventom Technickej fakulty rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách.

Európsky monitorovací komitét FEANI (Európska inžinierska federácia) na svojom poslednom zasadnutí rozhodol o zaradení Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre do Indexu FEANI.

Zápis Technickej fakulty do Indexu Európskej inžinierskej federácie umožňuje jej absolventovi po minimálne dvojročnej praxi vo vyštudovanom odbore získať titul EUR ING, ktorý mu poskytuje rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách, združených vo FEANI. Titul potvrdzuje jeho vzdelanostnú úroveň, praktické zručnosti i morálne hodnoty. Jeho nositeľ má významné postavenie pri hľadaní vhodnej pracovnej pozície doma i v zahraničí.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.