Absolventi Technickej fakulty SPU budú euroinžiniermi

Titul EURO ING poskytuje absolventom Technickej fakulty rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách.

Európsky monitorovací komitét FEANI (Európska inžinierska federácia) na svojom poslednom zasadnutí rozhodol o zaradení Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre do Indexu FEANI.

Zápis Technickej fakulty do Indexu Európskej inžinierskej federácie umožňuje jej absolventovi po minimálne dvojročnej praxi vo vyštudovanom odbore získať titul EUR ING, ktorý mu poskytuje rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách, združených vo FEANI. Titul potvrdzuje jeho vzdelanostnú úroveň, praktické zručnosti i morálne hodnoty. Jeho nositeľ má významné postavenie pri hľadaní vhodnej pracovnej pozície doma i v zahraničí.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.