Absolventi Technickej fakulty SPU budú euroinžiniermi

Titul EURO ING poskytuje absolventom Technickej fakulty rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách.

Európsky monitorovací komitét FEANI (Európska inžinierska federácia) na svojom poslednom zasadnutí rozhodol o zaradení Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre do Indexu FEANI.

Zápis Technickej fakulty do Indexu Európskej inžinierskej federácie umožňuje jej absolventovi po minimálne dvojročnej praxi vo vyštudovanom odbore získať titul EUR ING, ktorý mu poskytuje rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách, združených vo FEANI. Titul potvrdzuje jeho vzdelanostnú úroveň, praktické zručnosti i morálne hodnoty. Jeho nositeľ má významné postavenie pri hľadaní vhodnej pracovnej pozície doma i v zahraničí.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.