Absolventi Technickej fakulty SPU budú euroinžiniermi

Titul EURO ING poskytuje absolventom Technickej fakulty rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách.

Európsky monitorovací komitét FEANI (Európska inžinierska federácia) na svojom poslednom zasadnutí rozhodol o zaradení Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre do Indexu FEANI.

Zápis Technickej fakulty do Indexu Európskej inžinierskej federácie umožňuje jej absolventovi po minimálne dvojročnej praxi vo vyštudovanom odbore získať titul EUR ING, ktorý mu poskytuje rovnocenné postavenie s absolventmi univerzít v 34 európskych krajinách, združených vo FEANI. Titul potvrdzuje jeho vzdelanostnú úroveň, praktické zručnosti i morálne hodnoty. Jeho nositeľ má významné postavenie pri hľadaní vhodnej pracovnej pozície doma i v zahraničí.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.