Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Dúbravské Čerešne sa už v úvode zapísali veľmi pozitívne, a preto má kontinuita v podobe vnútroblokového princípu už dnes svojich fanúšikov. Projekt sa rozrastá a na trh prichádza unikátny komplex Čerešne living, kde má okrem iného každý vnútroblok vlastnú funkciu či atmosféru.

Život ako inšpirácia

Projekt Čerešne living predstavuje unikátne miesto na život, ktorý svojou komplexnosťou priam vyráža dych. Viac ako 6700 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami a kočíkovými dráhami. Korzo s kaviarňami a službami v parteri, športoviská, detské ihriská, vodná lagúna či sánkovací kopec, ale aj spoločná klubovňa, grilovacie terasy a komunitné záhrady. To všetko majú obyvatelia Čerešní k dispozícii. A to nie je všetko. Okrem jednoznačných benefitov, ktoré projekt ponúka, vás určite zaujme aj moderný, flexibilný štýl bývania. Obyvatelia sú partnermi pri vytváraní bývania, môžu spolumodelovať interiér aj exteriér a vytvoriť bývanie podľa seba. O tom, že Čerešne patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. Dlho očakávaná druhá fáza je už v predaji a klienti si môžu vybrať z viac ako 80-tich nových bytov druhej fázy. Budúci obyvatelia projektu Čerešne living budú môcť parkovať buď v podzemnej garáži, kde je k dispozícii viac ako 300 miest, alebo na povrchu, kde zaparkuje vyše 100 áut.

Čerešne sú situované v atraktívnej lokalite v blízkosti lesoparku, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Ušetrený čas venujte radšej vylihovaniu pri vodnej lagúne, športom priamo vo dvore alebo rodine. Veď, koniec koncov, projekt Čerešne living je najmä rodinné bývanie, čo potvrdzuje aj fakt, že prvú fázu si záujemcovia kupovali predovšetkým na vlastné bývanie.

Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská, Gansberg či MamaPapa, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.ceresne.sk

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.