Prvý inteligentný kondóm. Čo všetko dokáže?

Vývoj nových smart technológií sa nevyhol ani naším spálňam. Na trh prichádza inteligentný kondóm. Čo všetko umožňuje?

i.con smart condom(Zdroj: British Condoms)

Robili ste si niekedy štatistiku, ako často to robíte počas mesiaca? Alebo ako dlho trvá priemerne váš styk? Inteligentný kondóm toho za vás vyhodnotí ešte oveľa viac.

Budúcnosť spálňových technológií?

i.Con od British Condoms nie je v skutočnosti kondóm, je to krúžok alebo kondómový prsteň so zabudovanými funkciami, ktorý je použiteľný opakovane. Nasadzuje sa na akýkoľvek kondóm, aký len máte k dispozícií. Je odolný voči vode, pohodlný a ľahký, čo zaručí, že o jeho prítomnosti ani nebudete vedieť. Správne nastavenie veľkosti poskytne maximálny komfort každému užívateľovi.

Smart funkcie

Meranie kalórií spálených počas pohlavného styku nie je zrejme funkcia, ktorá by prekvapila. Ďalšie sú však poriadne zaujímavé: rýchlosť prirážania, celkový počet vniknutí, frekvencia stykov, celková dĺžka trvania stykov, priemerná rýchlosť “nárazov”, meranie obvodu, priemerná teplota kože.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko času venujete svojmu intímnemu zblíženiu vy? Robili ste si vlastnú štatistiku? Často sa stáva, že mužom dĺžka styku vyhovuje, ale ich partnerky by privítali, keby trval dlhšie. Oplatí sa vyskúšať tabletky na oddialenie ejakulácie a tento problém môže byť nadobro zažehnaný. Tradičné bylinky nakopnú vaše libido a vašej partnerke vyčarujú spokojný úsmev na tvári.

Ako to celé funguje a koľko inteligentný kondóm stojí?

i.Con robí merania pomocou zabudovaného nanočipu a senzorov. Potrebné údaje si zapamätá, odošle prostredníctvom bluetooth do spárovaného zariadenia a vyhodnotí pomocou aplikácie. Po stiahnutí údajov sa zo zariadenia čísla vymažú, aby bolo možné použiť ho na ďalšiu “činnosť”. Vďaka pripojeniu cez mikro usb vstup je možné ho nabíjať (približne jednu hodinu) a vydrží 6 - 8 hodín používania.

Zaujímavé je, že inteligentný kondóm meria dĺžku styku, údaje vyhodnocuje a svoje štatistiky si užívatelia budú môcť celosvetovo anonymne porovnávať, či zdieľať s priateľmi. Možno sa vďaka týmto štatistikám dozvieme v budúcnosti viac o ľudskej sexualite v rôznych častiach sveta. Zdá sa, že technologická budúcnosť praje aj sexu, a ten je predsa pre život nevyhnutný.

Všetky spomínané úkony budú vďaka inteligentnému kondómu umožnené za cenu 69 EUR (čo je v súčasnosti maloobchodná cena výrobku).

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018