Kaufland v Humennom prejde ďalšou zmenou

Spoločnosť Kaufland sa rozhodla pre dodatočnú modernizáciu svojej predajne v Humennom. Aj keď už raz inováciami prešla, aktuálna modernizácia zabezpečí pre obyvateľov mesta ešte vyšší štandard nakupovania. Predajňa bude zatvorená od 3. februára (20:00) a nový, moderný priestor sa znovuotvorí už 8.2.2018

Po novom zákazníci nájdu mraziarenský tovar hneď pri pokladniach, zmení sa aj rozmiestnenie sortimentu po celej predajni a rozšíri sa aj plocha pre akciový a sezónny nepotravinový tovar. Na zákazníkov tak čaká najvyšší komfort a zážitok z nakupovania.

„Hlavnou myšlienkou inovácie je skvalitnenie nákupu zákazníkov, zvýšenie praktickosti pri ich nákupe, väčší nákupný priestor, ale aj lepšia a efektívnejšia orientácia na predajni. Vďaka viacerým pozitívnym zmenám bude už aj táto predajňa vo svojom najmodernejšom šate,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1230 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Prvý obchodný dom otvoril Kaufland v roku 2000 v Poprade a doteraz otvoril na území Slovenska spolu 65 prevádzok.

Obchodné domy Kaufland ponúkajú rôznorodý sortiment a atraktívne privátne značky. To, že Kaufland patrí medzi top značky na slovenskom trhu dokazujú aj ocenenia Najzamestnávateľ roka v kategórii obchod a služby (2016), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017), Najdôveryhodnejšia značka (2016, 2017) a Zodpovedný predajca (2016). V rámci spoločenskej zodpovednosti je okrem iných aj dlhoročným partnerom Slovenského Červeného kríža. Dôležitým faktorom je aj ochrana životného prostredia a rôzne ekologické projekty, ktoré firma realizuje. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?