Kaufland v Humennom prejde ďalšou zmenou

Spoločnosť Kaufland sa rozhodla pre dodatočnú modernizáciu svojej predajne v Humennom. Aj keď už raz inováciami prešla, aktuálna modernizácia zabezpečí pre obyvateľov mesta ešte vyšší štandard nakupovania. Predajňa bude zatvorená od 3. februára (20:00) a nový, moderný priestor sa znovuotvorí už 8.2.2018

Po novom zákazníci nájdu mraziarenský tovar hneď pri pokladniach, zmení sa aj rozmiestnenie sortimentu po celej predajni a rozšíri sa aj plocha pre akciový a sezónny nepotravinový tovar. Na zákazníkov tak čaká najvyšší komfort a zážitok z nakupovania.

„Hlavnou myšlienkou inovácie je skvalitnenie nákupu zákazníkov, zvýšenie praktickosti pri ich nákupe, väčší nákupný priestor, ale aj lepšia a efektívnejšia orientácia na predajni. Vďaka viacerým pozitívnym zmenám bude už aj táto predajňa vo svojom najmodernejšom šate,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1230 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Prvý obchodný dom otvoril Kaufland v roku 2000 v Poprade a doteraz otvoril na území Slovenska spolu 65 prevádzok.

Obchodné domy Kaufland ponúkajú rôznorodý sortiment a atraktívne privátne značky. To, že Kaufland patrí medzi top značky na slovenskom trhu dokazujú aj ocenenia Najzamestnávateľ roka v kategórii obchod a služby (2016), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017), Najdôveryhodnejšia značka (2016, 2017) a Zodpovedný predajca (2016). V rámci spoločenskej zodpovednosti je okrem iných aj dlhoročným partnerom Slovenského Červeného kríža. Dôležitým faktorom je aj ochrana životného prostredia a rôzne ekologické projekty, ktoré firma realizuje. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.