Kaufland v Humennom prejde ďalšou zmenou

Spoločnosť Kaufland sa rozhodla pre dodatočnú modernizáciu svojej predajne v Humennom. Aj keď už raz inováciami prešla, aktuálna modernizácia zabezpečí pre obyvateľov mesta ešte vyšší štandard nakupovania. Predajňa bude zatvorená od 3. februára (20:00) a nový, moderný priestor sa znovuotvorí už 8.2.2018

Po novom zákazníci nájdu mraziarenský tovar hneď pri pokladniach, zmení sa aj rozmiestnenie sortimentu po celej predajni a rozšíri sa aj plocha pre akciový a sezónny nepotravinový tovar. Na zákazníkov tak čaká najvyšší komfort a zážitok z nakupovania.

„Hlavnou myšlienkou inovácie je skvalitnenie nákupu zákazníkov, zvýšenie praktickosti pri ich nákupe, väčší nákupný priestor, ale aj lepšia a efektívnejšia orientácia na predajni. Vďaka viacerým pozitívnym zmenám bude už aj táto predajňa vo svojom najmodernejšom šate,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1230 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Prvý obchodný dom otvoril Kaufland v roku 2000 v Poprade a doteraz otvoril na území Slovenska spolu 65 prevádzok.

Obchodné domy Kaufland ponúkajú rôznorodý sortiment a atraktívne privátne značky. To, že Kaufland patrí medzi top značky na slovenskom trhu dokazujú aj ocenenia Najzamestnávateľ roka v kategórii obchod a služby (2016), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017), Najdôveryhodnejšia značka (2016, 2017) a Zodpovedný predajca (2016). V rámci spoločenskej zodpovednosti je okrem iných aj dlhoročným partnerom Slovenského Červeného kríža. Dôležitým faktorom je aj ochrana životného prostredia a rôzne ekologické projekty, ktoré firma realizuje. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.