Soutěž o autokamerku MIO 688S! Stačí zajít na náš Youtube kanál!

Končí už tento víkend, vyhrajte skvělou autokameru Mio MiVue 688. Co je třeba? Pouze se přihlásit jako fanoušek na našem Youtube !

Mio MiVue 688S (www.MIOkamery.sk)(Zdroj: Mio Česká republika a Slovensko)

Chcete vyhrát skvělou autokamerku Mio MiVue 688S?

Soutěž pro všechny fandy značky MIO bude končit již tento týden, neváhejte se přihlásit ! Co je k tomu potřeba? Jen jednoduchá věc - přihlásit se jako fanoušek na našem Youtube.com kanále a k jakémukoli videu dát trefný pozitivní komentář ;-)

Přihlásit se můžete zde:

Youtube.com/MIOceskarepublikaaSlovensko

Náš Mio Youtube kanál je určený pro Slovenskou i Českou republiku, je plný novinek o autokamerách, navigacích, cyklopočítačích i domácím Smart Home, ale obsahuje i Tipy, rady a návody, jak kamerky a navigace používat !

Načítavám video...

POZOR! Počet komentářů zvyšuje šanci na výhru a počet přihlášených z Čech a Slovenska není nijak omezen! A dobrá zpráva nakonec - POKUD TO BUDE NEROZHODNĚ, VÝHRU ZDVOJNÁSOBÍME a autokamerku získají první dva!

Co je zač kvalitní kamerka Mio MiVue 688S s databází radarů?

Hej.sk - Mio MiVue 688S je váš osobný očitý svedok na cestách, s integrovaným GPS, doživotným upozorňovaním na rýchlostné radary a vysoko kvalitná Sony optika pre vynikajúci obraz.

Vďaka novej, štýlové a ľahké kamere MiVue 688 S budete mať vždy dôkaz, čo sa skutočne počas cesty stalo. Kamera s rozlíšením Full HD 1080 pixelov nahráva Vašu cestu a funguje ako očitý svedok. Tiež vďaka integrovanému optickému senzoru Sony si užijete optimalizovaný a vysoko kvalitný obraz aj pri zhoršených svetelných podmienkach. V prípade nehody tak budete mať vždy záznam toho, čo sa stalo.

Samozrejme môžete palubné kameru používať aj pri jazde krásnou scenériou, aby ste sa potom o svoj zážitok mohli podeliť s priateľmi a rodinou. A vďaka intuitívne počítačovej aplikácii MiVue Manager môžete zdieľať svoje videá aj na Facebooku® a YouTube.

Integrovaný GPS modul sleduje vašu trasu vrátane rýchlosti, nadmorskej výšky, zemepisnej dĺžky a šírky a smeru jazdy. Vďaka údajom o bezpečnostných kamerách, ktoré sa každý mesiac aktualizujú po celú dobu životnosti zariadenia, budete vždy vedieť, kde máte riadiť obzvlášť opatrne. *

Nová kamera Mio MiVue 688S perfektne kombinuje vynikajúcu kvalitu video záznamu so záznamom GPS informácií a tiež informácie o rýchlostných radaroch. Preto je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí sa chcú pri riadení cítiť bezpečne.

Tak nezapomeňte - registrujte se zde!

Youtube.com/MIOceskarepublikaaSlovensko

Načítavám video...

www.MIOkamery.SK

.

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018