COOP Jednota opäť obhájila svoj status super značky!

V nezávislom hodnotení značiek si COOP Jednota už piaty raz odnáša významné ocenenie Superbrands.

(Zdroj: COOP Jednota)

Na Slovensku sa ocenenie Slovak Superbrands udeľuje už šesť rokov. Odbornej i širšej verejnosti sprostredkúva históriu úspechu najpopulárnejších značiek na Slovensku. Medzinárodný program Superbrands Awards vznikol v roku 1995 vo Veľkej Británii. Dnes sa toto rešpektované ocenenie udeľuje už v takmer stovke krajín.

Na toto ocenenie môžu byť nominované iba značky, ktoré prešli prísnym výberom. Komisiu tvoria poprední a uznávaní marketingoví a komunikační experti, ktorí sledujú dva ciele: prezentovať príklady hodné nasledovania pre všetkých, ktorí sa chcú rozvíjať a nechať sa inšpirovať tými najlepšími, a zároveň uvádzať do pozornosti mimoriadne silné značky.

Je pre nás nesmiernou cťou, že sa už po piaty raz môžeme pochváliť týmto prestížnym ocenením. Vnímame ho ako signál, že naši zákazníci sú spokojní a nakupujú u nás radi. Zároveň je pre nás motiváciou pokračovať v nastolenom trende a s plným nasadením zákazníkom naďalej prinášať kvalitu bez kompromisov.

Ďakujeme.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.