Union bude mať pobočku otvorenú cez víkend, aj večer

Úplne nová pobočka v obchodnom centre Polus v Bratislave s rozšírenými otváracími hodinami.

(Zdroj: Union)

Úplne nová pobočka v obchodnom centre Polus v Bratislave s rozšírenými otváracími hodinami – to je novinka, s ktorou prišla ako jediná zdravotná poisťovňa na Slovensku práve ZP Union. „Chceli sme sa priblížiť našim zaneprázdneným klientom tak, aby si záležitosti spojené či už so zdravotným alebo s komerčným poistením mohli vybaviť pohodlne aj večer po práci alebo vo voľnom čase cez víkend,“ Vysvetľuje Michal Špaňár, generálny riaditeľ poisťovní Union. Pobočka s takouto pracovnou dobou je pritom na Slovensku raritou a mohla by predstavovať prvú lastovičku v manažmente poistencov.

Pobočka je prevedená v modernom štýle – rodiny poteší tiež detský kútik určený pre najmenších. „Rozšírili sme čakaciu zónu, aby bol komfort návštevníkov vyšší a novinkou je tiež vyvolávací systém,“ pokračuje M.Špaňár.

Miesto bude spoločné pre klientov zdravotnej i komerčnej poisťovne Union, a tak tu klienti vybavia všetko od nového preukazu poistenca, ročného zúčtovania či nahlásenia poistnej udalosti. Budú tu môcť uzatvoriť poistenie domácnosti alebo auta, ale tiež požiadať o monitor dychu pre bábätko na pol roka zadarmo.

OTVÁRACIE HODINY UNION POBOČKY V OC POLUS:

Od 10:00 do 20:00 hod cez pracovné dni
Od 10:00 do 19:00hod počas víkendu

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.