Union bude mať pobočku otvorenú cez víkend, aj večer

Úplne nová pobočka v obchodnom centre Polus v Bratislave s rozšírenými otváracími hodinami.

(Zdroj: Union)

Úplne nová pobočka v obchodnom centre Polus v Bratislave s rozšírenými otváracími hodinami – to je novinka, s ktorou prišla ako jediná zdravotná poisťovňa na Slovensku práve ZP Union. „Chceli sme sa priblížiť našim zaneprázdneným klientom tak, aby si záležitosti spojené či už so zdravotným alebo s komerčným poistením mohli vybaviť pohodlne aj večer po práci alebo vo voľnom čase cez víkend,“ Vysvetľuje Michal Špaňár, generálny riaditeľ poisťovní Union. Pobočka s takouto pracovnou dobou je pritom na Slovensku raritou a mohla by predstavovať prvú lastovičku v manažmente poistencov.

Pobočka je prevedená v modernom štýle – rodiny poteší tiež detský kútik určený pre najmenších. „Rozšírili sme čakaciu zónu, aby bol komfort návštevníkov vyšší a novinkou je tiež vyvolávací systém,“ pokračuje M.Špaňár.

Miesto bude spoločné pre klientov zdravotnej i komerčnej poisťovne Union, a tak tu klienti vybavia všetko od nového preukazu poistenca, ročného zúčtovania či nahlásenia poistnej udalosti. Budú tu môcť uzatvoriť poistenie domácnosti alebo auta, ale tiež požiadať o monitor dychu pre bábätko na pol roka zadarmo.

OTVÁRACIE HODINY UNION POBOČKY V OC POLUS:

Od 10:00 do 20:00 hod cez pracovné dni
Od 10:00 do 19:00hod počas víkendu

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018