Intersport Benefit systém prináša zľavy aj túto zimnú sezónu

Ortuť v teplomeri opäť klesá, kopce sa belejú a lyžiarske strediská vítajú stovky návštevníkov.

Prípravy môžu byť ešte veselšie, pretože v TOP lyžiarskych strediskách si vďaka benefitnému systému INTERSPORT môžete kúpiť skipasy za polovičné ceny.

Tiež môžete využiť skvelé zľavy na celodenné skipasy v mnohých lyžiarskych strediskách počas hlavnej sezóny, či zvýhodnené vstupy do aquaparkov a wellness zariadení.

Stačí v ktorejkoľvek predajni INTERSPORT nakúpiť tovar za vyše 100 eur so zákazníckou kartou. Pár dní po nákupe vám budú na váš e-mail doručené prihlasovanie údaje, aby ste si mohli objednať vybrané zľavy na: www.intersportbenefit.sk

Čo získavate?

• Zľavy až do 50% na lyžovanie v 15 TOP lyžiarskych strediskách na Slovensku:
    Malinô Brdo, SKI PARK Kubínska hoľa, SNOWLAND Valčianska dolina, SKI Vitanová Vrchdolinky, SKI Telgárt, Plejsy Krompachy, Jasenská dolina, Skalka Aréna Kremnica, Mýto pod Ďumbierom, SKI Opalisko Závažná Poruba, Janovky SKI Centrum Zuberec, SKI Drienica, Ždiar Strednica, SKI Šachtičky, SKI Centrum Strachan Ždiar.
  • Atraktívne zľavy vo vybraných termálnych zariadeniach a wellness hoteloch (napr. Kúpele Lúčky Aqua-Vital park, Bardejovské kúpele, Aquarelax Dolný Kubín, SOREA, Impozant, Montfort, Penzión Horec, Permon, Pieris a ďaľšie).
  • Iné výhody, napríklad zľavy na športové aktivity alebo skrášľovacie služby.

Kompletnú ponuku výhod nájdete na www.intersportbenefit.sk

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018