Hyundai chce zmeniť náš pohľad na menšie mestské autá

Fastbacky zažívajú svoj comeback. Hyundai predstavil ten svoj - i30 Fastback.

Zdroj foto: Hyundai Slovensko

Fastbacky zažívajú v poslednej dobe comeback. Trendu sa chytil aj výrobca Hyundai, ktorý na jeseň minulého roku predstavil svoj nový model. Hyundai i30 Fastback je, ako ho jeho tvorcovia nazývajú, prvé päťdverové kupé v rade.

i30 Fastback v sebe spája praktickosť hatchbacku s luxusným a čistým dizajnom charakteristickým skôr pre kupé.

Vkusný dizajn a praktické rozmery

Fastback je nižší a elegantnejší „brat” hatchbacku i30. Veľké, luxusne vyzerajúce sedany nie sú práve vhodné do každej mestskej uličky. A naopak, malým a praktickým hatchbackom chýba pohodlie a prémiový vzhľad.

i30 Fastback však kombinuje to najlepšie z oboch a spája dušu športového auta s luxusným sedanom. Príchodom vo Fastbacku vzbudíte dobrý dojem na každom meetingu a zároveň efektívne zaparkujete bez nutnosti rezervovať si 20 minút na hľadanie miesta.

Dôraz na každý detail

Vkusný minimalizmus nekončí s vonkajšími líniami strechy. Pozornosť je venovaná každému detailu aj v interiéri. Prémiový pocit sa odzrkadľuje z každej zložky interiéru od povrchu v kabíne až po poťahy sedadiel.

Praktický, odsadený 8-palcový dotykový displej spája v jednej obrazovke všetky potrebné funkcie - navigáciu, na 7 rokov predplatenú službu LIVE Services s dopravnými správami či aplikácie Apple CarPlay™ a Android Auto™ pre ovládanie hudby mobilným telefónom.

Inovatívny prístup k bezpečnosti

Aj napriek jedinečnému dizajnu a príjemnému interiéru sú hlavnými devízami Fastbacku bezpečnosť a spoľahlivosť. Model je lídrom v segmente v oblasti technológií. V teste bezpečnosti EURO NCAP získal najvyššie hodnotenie.

Fastback je vybavený systémom autonómneho núdzového brzdenia, varovania pred čelným nárazom, automatického udržania vozidla v jazdnom pruhu a radou ďalších asistenčných systémov. Vďaka sofistikovanej bezpečnosti získate pocit istoty pre vás a vašich blízkych. Všetky funkcie sú navyše dostupné už v základnej výbave, čo je pri tejto triede automobilov rarita.

Stabilný výkon v dvoch variantoch

Model si stavia predovšetkým na efektivite. Na Slovensku sa predáva v dvoch variantoch motora - 1,0 T-GDI a pre fanúšikov rýchlejšej jazdy 1,4 T-GDI so 7-stupňovou dvojspojkou.

S praktickými rozmermi a výkonným motorom Fastbacku viete, že celá rodina sa dostane načas kdekoľvek potrebuje. A keď prišliapnete na plyn na výkonnejšom variante 103 kW motora, nezmeškáte ani jedno business stretnutie.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.