Radi u nás nakupujete?

Tesco sa uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti. Inšpirujte nás a vyhrajte!

Aj minulý rok pracovalo s nami viac ako 10 000 ľudí. Potvrdili sme, že sme najväčší inovátor v oblasti maloobchodu – zaviedli sme novinky Scan & Shop, Scan & Shop mobile. Ako prví sme začali významne bojovať proti plytvaniu potravinami. Sme líder v službách, ktoré našim zákazníkom uľahčujú život – Tesco Online nákupy, Klikni & Vyzdvihni, samoobslužné pokladne či vernostný program Clubcard so všetkými výhodami. Inšpirujte nás a budeme sa pre vás zlepšovať naďalej!

„Vyše 20 rokov robíme všetko pre to, aby ste sa v našich predajniach cítili pohodlne, našli všetko potrebné na malé aj veľké príležitosti a aby ste mali zážitok z nakupovania. Budeme veľmi radi, ak nás v tomto roku podporíte v ankete Obchodník roka. Dodá nám to silu ešte viac zlepšovať ponuku a služby pre vás – našich zákazníkov. Ďakujeme,“ uviedol Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku.

Spoločnosť Tesco sa aj v tomto roku uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017. V kategórii Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti určí víťaza široká verejnosť svojím SMS a internetovým hlasovaním do 31. marca 2018. Každý hlasujúci sa automaticky zaradí do súťaže o 10 Apple iPadov mini 4 128 GB.

Víťazní obchodníci ocenení titulom Mastercard Obchodník roka 2017 budú vyhlásení 24. apríla 2018.

Inšpirujte nás a vyhrajte!

Napíšte nám, prečo u nás radi nakupujete a prečo by sme si podľa vás Cenu verejnosti zaslúžili, na sutaz@tesco-europe.com. Desať vyžrebovaných oceníme našimi najkvalitnejšími produktmi značky Finest. Odpovede posielajte do 31. marca 2018 vrátane.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit