Radi u nás nakupujete?

Tesco sa uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti. Inšpirujte nás a vyhrajte!

Aj minulý rok pracovalo s nami viac ako 10 000 ľudí. Potvrdili sme, že sme najväčší inovátor v oblasti maloobchodu – zaviedli sme novinky Scan & Shop, Scan & Shop mobile. Ako prví sme začali významne bojovať proti plytvaniu potravinami. Sme líder v službách, ktoré našim zákazníkom uľahčujú život – Tesco Online nákupy, Klikni & Vyzdvihni, samoobslužné pokladne či vernostný program Clubcard so všetkými výhodami. Inšpirujte nás a budeme sa pre vás zlepšovať naďalej!

„Vyše 20 rokov robíme všetko pre to, aby ste sa v našich predajniach cítili pohodlne, našli všetko potrebné na malé aj veľké príležitosti a aby ste mali zážitok z nakupovania. Budeme veľmi radi, ak nás v tomto roku podporíte v ankete Obchodník roka. Dodá nám to silu ešte viac zlepšovať ponuku a služby pre vás – našich zákazníkov. Ďakujeme,“ uviedol Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku.

Spoločnosť Tesco sa aj v tomto roku uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017. V kategórii Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti určí víťaza široká verejnosť svojím SMS a internetovým hlasovaním do 31. marca 2018. Každý hlasujúci sa automaticky zaradí do súťaže o 10 Apple iPadov mini 4 128 GB.

Víťazní obchodníci ocenení titulom Mastercard Obchodník roka 2017 budú vyhlásení 24. apríla 2018.

Inšpirujte nás a vyhrajte!

Napíšte nám, prečo u nás radi nakupujete a prečo by sme si podľa vás Cenu verejnosti zaslúžili, na sutaz@tesco-europe.com. Desať vyžrebovaných oceníme našimi najkvalitnejšími produktmi značky Finest. Odpovede posielajte do 31. marca 2018 vrátane.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.