Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Radi u nás nakupujete?

Tesco sa uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti. Inšpirujte nás a vyhrajte!

Aj minulý rok pracovalo s nami viac ako 10 000 ľudí. Potvrdili sme, že sme najväčší inovátor v oblasti maloobchodu – zaviedli sme novinky Scan & Shop, Scan & Shop mobile. Ako prví sme začali významne bojovať proti plytvaniu potravinami. Sme líder v službách, ktoré našim zákazníkom uľahčujú život – Tesco Online nákupy, Klikni & Vyzdvihni, samoobslužné pokladne či vernostný program Clubcard so všetkými výhodami. Inšpirujte nás a budeme sa pre vás zlepšovať naďalej!

„Vyše 20 rokov robíme všetko pre to, aby ste sa v našich predajniach cítili pohodlne, našli všetko potrebné na malé aj veľké príležitosti a aby ste mali zážitok z nakupovania. Budeme veľmi radi, ak nás v tomto roku podporíte v ankete Obchodník roka. Dodá nám to silu ešte viac zlepšovať ponuku a služby pre vás – našich zákazníkov. Ďakujeme,“ uviedol Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku.

Spoločnosť Tesco sa aj v tomto roku uchádza o titul Mastercard Obchodník roka 2017. V kategórii Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti určí víťaza široká verejnosť svojím SMS a internetovým hlasovaním do 31. marca 2018. Každý hlasujúci sa automaticky zaradí do súťaže o 10 Apple iPadov mini 4 128 GB.

Víťazní obchodníci ocenení titulom Mastercard Obchodník roka 2017 budú vyhlásení 24. apríla 2018.

Inšpirujte nás a vyhrajte!

Napíšte nám, prečo u nás radi nakupujete a prečo by sme si podľa vás Cenu verejnosti zaslúžili, na sutaz@tesco-europe.com. Desať vyžrebovaných oceníme našimi najkvalitnejšími produktmi značky Finest. Odpovede posielajte do 31. marca 2018 vrátane.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

20 h

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl

Letná kupónová a SMS súťaž o 3 letecké zájazdy v celkovej hodnote 10 000 €.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu