Tabletky na potenciu - kedy ich užívať?

Úbytok sexuálnych aktivít vo vzťahu si praje asi máloktorý muž. Sex je vo vzťahu dôležitým faktorom. Pomôžu tabletky na potenciu?

tabletky na potenciu(Zdroj: stock.adobe)

Väčšina mužov o svojom probléme nehovorí, ale je dôležité zistiť možné príčiny. Pomerne malé percento zverí svoje ťažkosti lekárovi, aj to väčšinou vtedy, keď na muža pritlačí partnerka, keď nedostatok sexu už vážne narúša partnerský život. Pozrime sa na to, čo vedia vyriešiť tabletky na potenciu.

Nedostatok libida a chuti na sex

Zaoberajte sa stratou libida už od počiatkov. Pokiaľ ste za posledných niekoľko mesiacov zaznamenali, že sex máte menej často ako ste zvykli mať, opýtajte sa sám seba, či ste spokojný so stavom. “Len 23% mužov so stratou libida tvrdí, že sa stále cítia veľmi šťastní,” hovorí profesor sociológie Univerzity v Chicagu Edward Laumann. Toto číslo je alarmujúco nízke, čo poviete?

Zlepšenie kvality sexuálneho styku

Je viac dôvodov, prečo chcú muži zlepšiť svoju výdrž v posteli. Záleží im na uspokojení partnerky, a keďže ženám to niekedy “dlhšie trvá”, môže po čase dôjsť ku strate erekcie a ochabnutiu penisu. Tejto “nehode” sa dá rovnako predísť, pokiaľ si vopred zabezpečíte tabletky na erekciu v kombinácií s postupom, ktorý odporúča uznávaný sexuológ MUDr. Václav Urbánek, CSc.: “Ako je známe, krivka sexuálneho vzrušenia obecne u mužov býva ďaleko strmšia než u žien, alebo u žien býva ďaleko pozvoľnejšia. Preto uplatnite taký postup, že partner najprv cestou nekoitálej predohry navodí vysokú hladinu sexuálneho vzrušenia u ženy a až potom pristúpte k zavedeniu penisu do pošvy.”

Skvelá pomoc pri lenivej erekcii

Dlhodobé užívanie liekov, nedostatok testosterónu, stres, ale aj málo spánku - to všetko sú nepriatelia erekcie. Snažíte sa s partnerkou o potomka? O to viac je pevná erekcia potrebná.

Dávka sebavedomia a dobrej nálady

Tabletky na potenciu pozitívne vplývajú na sebavedomie, dôležitú súčasť každého chlapa. Svojím zložením priaznivo pôsobia na náladu, uvoľnenie stresu po ťažkom dni v práci a povzbudia pri únave. Ak si chcete udržať optimálnu hladinu testosterónu, pevnú erekciu, podporiť plodnosť, zdravé fungovanie potencie a prostaty, vyberajte si doplnky obsahom Kotvičníka zemného, L-Arginínu, Macy peruánskej, či ženšenu.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.