Európske združenie pre bezpečnosť potravín má nového člena

Je ním Fakulta biotechnológie a potravín SPU v Nitre, ktorú v decembri prijali do svojich radov členovia SAFE konzorcia.

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre je novým členom SAFE konzorcia - Európskeho združenia pre bezpečnosť potravín v Bruseli

Na decembrovom stretnutí členov SAFE konzorcia - Európskeho združenia pre bezpečnosť potravín so sídlom Bruseli bola za nového člena asociácie prijatá Fakulta biotechnológií a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

SAFE konzorcium je nezisková mimovládna medzinárodná asociácia vedeckého charakteru založená v roku 2002 v Bruseli. Združuje organizácie, ktoré vykonávajú činnosť súvisiacu s bezpečnosťou potravín. Sú v ňom zastúpené verejné a súkromné výskumné ústavy, univerzity, národné a medzinárodné združenia a spoločnosti potravinárskeho priemyslu a výskumné skupiny v rámci týchto organizácií. Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre požiadala o vstup do konzorcia a deklarovala tematické zameranie fakulty a publikačné výstupy.

Súčasnými členmi konzorcia sú výskumné a vzdelávacie organizácie a pracoviská v Nórsku, Švajčiarsku, Poľsku, Portugalsku, Taliansku, Španielsku, Rumunsku, Litve a v iných krajinách a od januára 2018 prostredníctvom Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre aj v Slovenskej republike. Bližšie informácie nájdete na www.safeconsortium.org

.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.