Počet predplatiteľov SME.sk dosiahol ďalší rekord

Spravodajský web SME.sk dosiahol v januári 2018 vďaka svojim čitateľom ďalší historický rekord.

Počet predplatiteľov

Ku koncu mesiaca si online verziu denníka SME predplácalo 27 811 čitateľov. Oproti januáru 2017 ide o nárast o takmer polovicu - v priebehu jediného roka počet predplatiteľov kvalitného novinárskeho obsahu narástol až o 49 percent. Web SME.sk tak po rekordnom decembri opakovane potvrdil svoju pozíciu najpredávanejšieho online spravodajstva na Slovensku.

Pod rast sa podpísala aj čitateľsky mimoriadne úspešná akcia k 25. narodeninám denníka SME - ročné predplatné SME.sk za 25 eur.

Špeciálnu ponuku využilo v pondelok 15. januára takmer dvetisíc predplatiteľov. Ide o najsilnejšie rozšírenie skupiny platiacich čitateľov v rámci jedného dňa v histórii SME.sk.

Ročné predplatné je medzi čitateľmi SME.sk dlhodobo najobľúbenejšia verzia predplatného. Aj pri štandardnej cene 29 eur na rok ponúka cenovo najvýhodnejší prístup k obsahu na SME.sk.

V porovnaní so základným predplatným 1 euro na týždeň ponúka ročné predplatné úsporu vyše 50 percent (v prepočte tak vychádza ročné predplatné iba na 57 centov / týždeň, čo je menej ako jeden výtlačok novín).

Viac informácií o predplatnom SME.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.