Počet predplatiteľov SME.sk dosiahol ďalší rekord

Spravodajský web SME.sk dosiahol v januári 2018 vďaka svojim čitateľom ďalší historický rekord.

Počet predplatiteľov

Ku koncu mesiaca si online verziu denníka SME predplácalo 27 811 čitateľov. Oproti januáru 2017 ide o nárast o takmer polovicu - v priebehu jediného roka počet predplatiteľov kvalitného novinárskeho obsahu narástol až o 49 percent. Web SME.sk tak po rekordnom decembri opakovane potvrdil svoju pozíciu najpredávanejšieho online spravodajstva na Slovensku.

Pod rast sa podpísala aj čitateľsky mimoriadne úspešná akcia k 25. narodeninám denníka SME - ročné predplatné SME.sk za 25 eur.

Špeciálnu ponuku využilo v pondelok 15. januára takmer dvetisíc predplatiteľov. Ide o najsilnejšie rozšírenie skupiny platiacich čitateľov v rámci jedného dňa v histórii SME.sk.

Ročné predplatné je medzi čitateľmi SME.sk dlhodobo najobľúbenejšia verzia predplatného. Aj pri štandardnej cene 29 eur na rok ponúka cenovo najvýhodnejší prístup k obsahu na SME.sk.

V porovnaní so základným predplatným 1 euro na týždeň ponúka ročné predplatné úsporu vyše 50 percent (v prepočte tak vychádza ročné predplatné iba na 57 centov / týždeň, čo je menej ako jeden výtlačok novín).

Viac informácií o predplatnom SME.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.