Počet predplatiteľov SME.sk dosiahol ďalší rekord

Spravodajský web SME.sk dosiahol v januári 2018 vďaka svojim čitateľom ďalší historický rekord.

Počet predplatiteľov

Ku koncu mesiaca si online verziu denníka SME predplácalo 27 811 čitateľov. Oproti januáru 2017 ide o nárast o takmer polovicu - v priebehu jediného roka počet predplatiteľov kvalitného novinárskeho obsahu narástol až o 49 percent. Web SME.sk tak po rekordnom decembri opakovane potvrdil svoju pozíciu najpredávanejšieho online spravodajstva na Slovensku.

Pod rast sa podpísala aj čitateľsky mimoriadne úspešná akcia k 25. narodeninám denníka SME - ročné predplatné SME.sk za 25 eur.

Špeciálnu ponuku využilo v pondelok 15. januára takmer dvetisíc predplatiteľov. Ide o najsilnejšie rozšírenie skupiny platiacich čitateľov v rámci jedného dňa v histórii SME.sk.

Ročné predplatné je medzi čitateľmi SME.sk dlhodobo najobľúbenejšia verzia predplatného. Aj pri štandardnej cene 29 eur na rok ponúka cenovo najvýhodnejší prístup k obsahu na SME.sk.

V porovnaní so základným predplatným 1 euro na týždeň ponúka ročné predplatné úsporu vyše 50 percent (v prepočte tak vychádza ročné predplatné iba na 57 centov / týždeň, čo je menej ako jeden výtlačok novín).

Viac informácií o predplatnom SME.sk

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.