Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Slovanet spustil LTE internet aj na juhu Tokaja

Záujemcovia o vysokorýchlostný LTE internet si jeho dostupnosť môžu overiť na webstránke operátora.

Obyvateľom viacerých obcí na juhu Tokajskej oblasti (Borša, Viničky, Klin nad Bodrogom, Streda nad Bodrogom, Ladmovce, Zemplín) a v ich okolí prináša telekomunikačná spoločnosť Slovanet nové možnosti výkonného pripojenia do internetu. Moderná bezdrôtová sieť využíva technológiu LTE a umožňuje stabilné pripojenie vysokými rýchlosťami, výrazne výkonnejšie ako umožňovali napríklad doterajšie Wi-Fi siete.

Slovanet priniesol pevný LTE internet ako prvý

Bezdrôtovú sieť pre pevný LTE internet spustil Slovanet ako prvý operátor na Slovensku ešte koncom roka 2015. Pri jej budovaní sa zameral najmä na oblasti vidieka s nedostatočnými možnosťami pripojenia do internetu a slabým pokrytím. V priebehu uplynulých dvoch rokoch Slovanet postupne rozšíril pokrytie LTE siete na stovky miest a obcí Slovenska pre stovky tisíc domácností.

Na prevádzku LTE siete využíva Slovanet špeciálne licencované frekvenčné pásmo 3,5 GHz. Vďaka novej technológii a vyhradenému pásmu je LTE internet aj výrazne rýchlejší a spoľahlivejší, ako pripojenie cez nelicencované Wi-Fi siete miestnych operátorov.

Internetové programy už od 12 eur

Dostupné programy pevného LTE internetu sú určené najmä pre domácnosti a začínajú od mesačnej ceny 12 € a rýchlosti 8 Mbit/s, ktorá komfortne postačuje na základné používanie internetu. Voľbu s vyšším pomerom výkon/cena poskytuje program LTE15 s rýchlosťou sťahovania do 15 Mbit/s a cenou 15 € mesačne, ktorý umožňuje pripojenie aj viacerých zariadení súčasne. Pre ešte náročnejších zákazníkov je dostupný program s rýchlosťou dosahujúcou až 30 Mbit/s.

K LTE pripojeniu Slovanet poskytne zákazníkom prijímacie zariadenie – kompaktnú anténu formou prenájmu za 1 € mesačne. Jej inštaláciu zabezpečí odborný technik. Voliteľným zariadením je aj router umožňujúci prevádzku domácej Wi-Fi siete.

Kontakty pre záujemcov

Záujemcovia o pevný LTE internet sa môžu informovať a overiť si jeho dostupnosť na webstránke www.slovanet.sk/lte alebo na bezplatnom telefónnom čísle 0800 608 608. Slovanet alebo jeho zastúpenie je okrem toho možné navštíviť aj osobne:

Attila Leško – SATMONT (autorizované zastúpenie Slovanetu), Školská 196, Borša – tel. č.: 0915/932 881

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line