Svetový roaming v O2 výhodnejšie

(Zdroj: O2)

Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ prináša O2 aj výhodnejšie volania a dátovanie aj mimo EÚ, a to v 28 krajinách Zóny 2. Stačí, ak si pred cestou alebo počas nej aktivujete novú službu O2 Svetový roaming a volania budete mať za 50 centov za minútu, čo je oveľa výhodnejšie oproti cenníkovým cenám. Aktivácia je bezplatná. Ak využívate pri cestách aj dáta, pri O2 Svetovom roamingu budete mať 50 MB za 5 eur.

Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Viac informácii nájdete na www.o2.sk alebo vám ochotne poradia v ktorejkoľvek predajni, či na zákazníckej linke operátora 0949 949 949.

Zákazníci O2 si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.