Svetový roaming v O2 výhodnejšie

(Zdroj: O2)

Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ prináša O2 aj výhodnejšie volania a dátovanie aj mimo EÚ, a to v 28 krajinách Zóny 2. Stačí, ak si pred cestou alebo počas nej aktivujete novú službu O2 Svetový roaming a volania budete mať za 50 centov za minútu, čo je oveľa výhodnejšie oproti cenníkovým cenám. Aktivácia je bezplatná. Ak využívate pri cestách aj dáta, pri O2 Svetovom roamingu budete mať 50 MB za 5 eur.

Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Viac informácii nájdete na www.o2.sk alebo vám ochotne poradia v ktorejkoľvek predajni, či na zákazníckej linke operátora 0949 949 949.

Zákazníci O2 si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.