Svetový roaming v O2 výhodnejšie

(Zdroj: O2)

Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ prináša O2 aj výhodnejšie volania a dátovanie aj mimo EÚ, a to v 28 krajinách Zóny 2. Stačí, ak si pred cestou alebo počas nej aktivujete novú službu O2 Svetový roaming a volania budete mať za 50 centov za minútu, čo je oveľa výhodnejšie oproti cenníkovým cenám. Aktivácia je bezplatná. Ak využívate pri cestách aj dáta, pri O2 Svetovom roamingu budete mať 50 MB za 5 eur.

Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Viac informácii nájdete na www.o2.sk alebo vám ochotne poradia v ktorejkoľvek predajni, či na zákazníckej linke operátora 0949 949 949.

Zákazníci O2 si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.