Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Svetový roaming v O2 výhodnejšie

(Zdroj: O2)

Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ prináša O2 aj výhodnejšie volania a dátovanie aj mimo EÚ, a to v 28 krajinách Zóny 2. Stačí, ak si pred cestou alebo počas nej aktivujete novú službu O2 Svetový roaming a volania budete mať za 50 centov za minútu, čo je oveľa výhodnejšie oproti cenníkovým cenám. Aktivácia je bezplatná. Ak využívate pri cestách aj dáta, pri O2 Svetovom roamingu budete mať 50 MB za 5 eur.

Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Viac informácii nájdete na www.o2.sk alebo vám ochotne poradia v ktorejkoľvek predajni, či na zákazníckej linke operátora 0949 949 949.

Zákazníci O2 si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu