Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Svetový roaming v O2 výhodnejšie

(Zdroj: O2)

Po vlaňajšom zvýhodnení roamingu v krajinách EÚ prináša O2 aj výhodnejšie volania a dátovanie aj mimo EÚ, a to v 28 krajinách Zóny 2. Stačí, ak si pred cestou alebo počas nej aktivujete novú službu O2 Svetový roaming a volania budete mať za 50 centov za minútu, čo je oveľa výhodnejšie oproti cenníkovým cenám. Aktivácia je bezplatná. Ak využívate pri cestách aj dáta, pri O2 Svetovom roamingu budete mať 50 MB za 5 eur.

Objem predplatených dát je možné po aktivácii využiť do konca dňa a zákazník platí len za minúty, ktoré prevolá. Za dáta platí len za predpokladu, že ich využije.

Viac informácii nájdete na www.o2.sk alebo vám ochotne poradia v ktorejkoľvek predajni, či na zákazníckej linke operátora 0949 949 949.

Zákazníci O2 si môžu službu aktivovať prostredníctvom zákazníckeho portálu Moje O2 alebo zaslaním bezplatnej správy v tvare SVET A na číslo 99 222.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.