Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno?

Vedeli ste, že 4G sieť máte na dosah už aj vy? A to bez dodatočných poplatkov.

4G LTE už pre vyše 5 miliónov Slovákov vo viac ako 2000 obciach

Od februára tohto roka môže najrýchlejší mobilný 4G LTE internet od O2 využívať už 92,3 % Slovákov, čo predstavuje najväčšie pokrytie 4G signálom spomedzi všetkých operátorov na Slovensku. Dostupný je teda pre vyše 5 miliónov obyvateľov vo viac ako 2000 obciach a mestách.

Technológia 4G vznikla, aby užívateľom ešte viac urýchlila prácu s mobilnými dátami a internetom. V súčasnosti je to najrýchlejší spôsob, ako pripojiť telefón na mobilný internet a užiť si ničím nerušené surfovanie.

Mobilný internet, ktorý sa vyrovná pevnému

Nová sieť so 4G LTE technológiou prináša zákazníkom O2 oveľa väčší užívateľský komfort ako siete 2G a 3G. Umožňuje surfovať až 7 300-krát rýchlejšie ako pred 20 rokmi v sieti 2G, ktorá digitálny prenos dát odštartovala, a minimálne 5-krát rýchlejšie ako v bežnej 3G sieti. Vďaka svojej rýchlej a stabilnej odozve sa mobilný 4G LTE internet svojou kvalitou a rýchlosťou vyrovnáva pevnému pripojeniu.

Pre lepšiu predstavu: rozdiel medzi rýchlosťami sietí približne zodpovedá pomerom veľkostí perly (2G), delfína (3G) a vráskavca ozrutného (4G).

Bez poplatkov navyše

Všetci zákazníci O2 môžu využívať internet prostredníctvom novej siete bez poplatkov navyše. Nevyhnutné ale je, aby ich SIM karta a smartfón podporovali technológiu 4G LTE. Viac informácií o novej sieti a podmienkach jej používania je k dispozícii na stránke https://www.o2.sk/novasiet alebo v ktorejkoľvek O2 Predajni.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.