Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Poslanec mesta za mestskú časť Bratislava – Staré Mesto Martin Borguľa pokladá stanovisko developera hotela Danube o nárokovaní si škôd za zmarený zisk od Starého Mesta za vrchol drzosti. Preto je ochotný financovať proti developerovi právnikov.

Podla poslanca developer pri rekonštrukcii hotela postupoval v rozpore s pravidlami a stavebnými povoleniami, vzhľad novej fasády nekonzultoval s Krajským pamiatkovým úradom a teraz s drzosťou a arogantnosťou vyhlasuje, že škody za ušlý zisk si bude nárokovať od mestskej časti Staré Mesto.

„Pokladám to za vrchol drzosti! Investor zmenil fasádu budovy hotela na vlastnú päsť bez schválenia Krajským pamiatkovým úradom, v dôsledku čoho máme v historickom centre Bratislavy ďalšiu ukážku nevkusnej a lacnej architektúry. A majitelia hotela majú ešte tú drzosť vyhlasovať, že peniaze budú vymáhať od Starého Mesta. Preto som sa rozhodol, že ak to bude potrebné, som pripravený z vlastných peňazí financovať proti tejto nehoráznej arogancii právnikov“, povedal poslanec Martin Borguľa.

Majitelia hotela doteraz nedostali zo Stavebného úradu Starého Mesta kolaudačné rozhodnutie, pretože stavba nebola realizovaná v súlade so stavebným povolením. Súčasťou stavebného povolenia v mestskej časti Staré Mesto je aj povinnosť stavebníka konzultovať rekonštrukciu budovy s Krajským pamiatkovým úradom, čo majitelia hotela neurobili.

„Nedodržujú pravidlá, špatia Bratislavu a ešte sa aj vyhrážajú. Zabudli, že už nie sme v 90. rokoch. Nemáme sa čoho báť a zastrašovať sa nenecháme. Zákon a pravda sú totiž na našej strane,“ povedal poslanec Martin Borguľa.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.