HB Reavis menuje nový top manažment

(Zdroj: HB Reavis)

Marian Herman sa stal novým Generálnym riaditeľom HB Reavis Group s okamžitou platnosťou. Marian sa posúva do funkcie z pozície Finančného riaditeľa a člena predstavenstva HB Reavis Group. V spoločnosti pôsobí už viac ako osem rokov.

Radim Řimánek sa zároveň stal Zástupcom generálneho riaditeľa, čo je novovytvorená pozícia. Radim zastával funkciu člena predstavenstva HB Reavis Group viac ako päť rokov, do spoločnosť nastúpil v roku 2012.

Pavel Trenka odchádza z pozície Generálneho riaditeľa HB Reavis Group v rámci dlhodobo plánovaného nástupníctva, napĺňajúc päťročný cyklus na tejto pozícii. Do spoločnosti prišiel v roku 2007 a vo firme ostáva vo funkcii Čestného člena predstavenstva po boku Maartena J. Hulshoffa a Ivana Chrenka, zakladateľa spoločnosti.

Pod novým vedením bude HB Reavis pokračovať v realizácii svojej obchodnej stratégie s cieľom vytvárať skutočne výnimočné kancelárie a komerčné priestory so zameraním sa na ľudí, podporujúc produktivitu, kvalitný život a celkové zážitky pre tých, ktorí ich využívajú, ako aj pre okolité komunity.

Pavel povedal: “Je mi cťou posunúť štafetu v HB Reavis Marianovi a Radimovi, ktorí zohrali v uplynulých rokoch veľmi dôležité úlohy v rýchlom vývoji HB Reavis, ktorý sa stal popredným európskym poskytovateľom inovatívneho pracovného prostredia. Ako čestný člen predstavenstva sa teším na spoluprácu s Marianom a Radimom pri formovaní a realizácii našej ambicióznej stratégie.”

HB Reavis rýchlo vyrástol na jedného z najväčších európskych developerov s prevádzkami v strednej a východnej Európe, Nemecku a Spojenom kráľovstve a s viac než 20 rozbehnutými developerskými projektami naprieč jeho portfóliom.

HB Reavis v súčasnosti pracuje na viacerých vlajkových projektoch, medzi ktoré patrí Varso Place vo Varšave, 53-podlažná multifunkčná veža z dielne Foster + Partners, ktorá bude po dokončení jednou z najvyšších budov v Európe. Ďalšie prebiehajúce projekty sú bratislavská Stanica Nivy, kancelársky komplex Agora v Budapešti a prestavba budovy Elizabeth House, ktorá sa nachádza vedľa stanice Waterloo, najdôležitejšieho dopravného uzla v Londýne. Spoločnosť tiež spustila množstvo nových služieb, ako je Origameo, poradenská služba HB Reavis pre pracovné prostredie, pomáhajúca klientom sa presťahovať do vhodného podnetného priestoru, a HubHub, vlastná co-workingová platforma.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.