Košice vo veľkom finále!

Zahlasujte a získajte nové spojenie so svetom.

Letisko Košice sa dostalo do veľkého finále spoločnosti Eurowings o nové spojenie so svetom. O tom, či sa nová linka otvorí, môžete rozhodnúť aj vy! Stačí, ak navštívite stránku www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage Eurowings a zahlasujete za Košice. Finále prebieha dnes, iba od 15:00 do 16:00.

Okrem toho, že vďaka vášmu hlasu pribudne Košiciam nová letecká linka, zapojíte sa aj do žrebovania o letenky alebo notebooky. To však nie je všetko! Za každý hlas, ktorý letisko Košice získa, venuje finančný príspevok nadácii Úsmev ako dar. Ešte stále váhate, či máte zahlasovať? Nerozmýšľajte dlho, čas na hlasovanie je krátky.

Každý hlas je dôležitý, tak nezabudnite dnes od 15:00 do 16:00 na www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage spoločnosti Eurowings.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.