Košice vo veľkom finále!

Zahlasujte a získajte nové spojenie so svetom.

Letisko Košice sa dostalo do veľkého finále spoločnosti Eurowings o nové spojenie so svetom. O tom, či sa nová linka otvorí, môžete rozhodnúť aj vy! Stačí, ak navštívite stránku www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage Eurowings a zahlasujete za Košice. Finále prebieha dnes, iba od 15:00 do 16:00.

Okrem toho, že vďaka vášmu hlasu pribudne Košiciam nová letecká linka, zapojíte sa aj do žrebovania o letenky alebo notebooky. To však nie je všetko! Za každý hlas, ktorý letisko Košice získa, venuje finančný príspevok nadácii Úsmev ako dar. Ešte stále váhate, či máte zahlasovať? Nerozmýšľajte dlho, čas na hlasovanie je krátky.

Každý hlas je dôležitý, tak nezabudnite dnes od 15:00 do 16:00 na www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage spoločnosti Eurowings.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.