Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Košice vo veľkom finále!

Zahlasujte a získajte nové spojenie so svetom.

Letisko Košice sa dostalo do veľkého finále spoločnosti Eurowings o nové spojenie so svetom. O tom, či sa nová linka otvorí, môžete rozhodnúť aj vy! Stačí, ak navštívite stránku www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage Eurowings a zahlasujete za Košice. Finále prebieha dnes, iba od 15:00 do 16:00.

Načítavam video...

Okrem toho, že vďaka vášmu hlasu pribudne Košiciam nová letecká linka, zapojíte sa aj do žrebovania o letenky alebo notebooky. To však nie je všetko! Za každý hlas, ktorý letisko Košice získa, venuje finančný príspevok nadácii Úsmev ako dar. Ešte stále váhate, či máte zahlasovať? Nerozmýšľajte dlho, čas na hlasovanie je krátky.

Každý hlas je dôležitý, tak nezabudnite dnes od 15:00 do 16:00 na www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage spoločnosti Eurowings.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.