Košice vo veľkom finále!

Zahlasujte a získajte nové spojenie so svetom.

Letisko Košice sa dostalo do veľkého finále spoločnosti Eurowings o nové spojenie so svetom. O tom, či sa nová linka otvorí, môžete rozhodnúť aj vy! Stačí, ak navštívite stránku www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage Eurowings a zahlasujete za Košice. Finále prebieha dnes, iba od 15:00 do 16:00.

Okrem toho, že vďaka vášmu hlasu pribudne Košiciam nová letecká linka, zapojíte sa aj do žrebovania o letenky alebo notebooky. To však nie je všetko! Za každý hlas, ktorý letisko Košice získa, venuje finančný príspevok nadácii Úsmev ako dar. Ešte stále váhate, či máte zahlasovať? Nerozmýšľajte dlho, čas na hlasovanie je krátky.

Každý hlas je dôležitý, tak nezabudnite dnes od 15:00 do 16:00 na www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage spoločnosti Eurowings.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.