Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Košice vo veľkom finále!

Zahlasujte a získajte nové spojenie so svetom.

Letisko Košice sa dostalo do veľkého finále spoločnosti Eurowings o nové spojenie so svetom. O tom, či sa nová linka otvorí, môžete rozhodnúť aj vy! Stačí, ak navštívite stránku www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage Eurowings a zahlasujete za Košice. Finále prebieha dnes, iba od 15:00 do 16:00.

Načítavam video...

Okrem toho, že vďaka vášmu hlasu pribudne Košiciam nová letecká linka, zapojíte sa aj do žrebovania o letenky alebo notebooky. To však nie je všetko! Za každý hlas, ktorý letisko Košice získa, venuje finančný príspevok nadácii Úsmev ako dar. Ešte stále váhate, či máte zahlasovať? Nerozmýšľajte dlho, čas na hlasovanie je krátky.

Každý hlas je dôležitý, tak nezabudnite dnes od 15:00 do 16:00 na www.lietamvtom.sk alebo Facebook fanpage spoločnosti Eurowings.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.