Projekt Zelené Grunty si získal priazeň Košičanov

Blízkosť prírody a skvelá dostupnosť do mesta je pre mnohých veľkým lákadlom.

Blízkosť prírody a skvelá dostupnosť do mesta je pre mnohých veľkým lákadlom. Developer si navyše pripravil výhodnú ponuku a budúci obyvatelia môžu teraz získať k bytu aj parkovacie miesto zadarmo.

Výhľady na myslavské údolie

Zelené Grunty sú správnou voľbou pre tých, ktorí milujú blízkosť prírody. Okolie ponúka dostatok miest na trávenie voľného času na bicykloch či prechádzkami v lese. Okrem toho stačí prekročiť prah a ste vo vlastnom parku hneď pod domom, kde nájdete nielen detské ihrisko, ale tiež oddychovú zónu.

Blízkosť mesta na obľúbenom sídlisku

Sídlisko KVP patrí v Košiciach medzi obľúbené miesta na bývanie. Všetko potrebné je tu na dosah: obchody, všetky potrebné služby a tiež školy a škôlky. Vďaka Triede KVP je vaše nové bývanie na skok od centra. Už za niekoľko minút si tak môžete vychutnať koláčik v kaviarni, zabaviť sa na niektorom z koncertov alebo nakúpiť v nákupnom centre.

Praktické dispozície a veľa slnečného svetla

V Zelených Gruntoch nájdete jedno- až štvorizbové byty, ktoré môžu mať od útulných 23,9 m2 až po priestranných 113,2 m2. Nádherné výhľady na prírodu si môžete vychutnať z balkóna, loggie či terasy.

Celá stavba je situovaná tak, aby mali byty čo najväčšie množstvo prirodzeného svetla, čomu napomáhajú aj veľké francúzske okná. V interiéri vám praktické dispozície umožnia získať z vášho priestoru maximum.

Zabudnite na problémy s parkovaním

Projekt na sídlisku KVP ponúka dostatočný počet vonkajších a vnútorných parkovacích miest. Developer navyše pripravil veľmi lákavú ponuku, a to parkovacie miesto k 3- a 4-izbovým bytom v hodnote 5.000 € zadarmo. Okrem toho ponúka k vybraným bytom aj pivničnú kobku v hodnote 2.000 € zadarmo. Celkovo tak môžete na svojom novom bývaní ušetriť až 7.000 €.

Neváhajte

Ste presvedčený, že chcete bývať v dotyku s prírodou? Záujem o bývanie na Zelených Gruntoch u Košičanov neustáva a počet bytov, na ktoré sa vzťahuje špeciálna akcia, je obmedzený. Navštívte www.zelenegrunty.sk a spoznajte ponuku výhodných troj- a štvorizbových bytov.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.