Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Projekt Zelené Grunty si získal priazeň Košičanov

Blízkosť prírody a skvelá dostupnosť do mesta je pre mnohých veľkým lákadlom.

Blízkosť prírody a skvelá dostupnosť do mesta je pre mnohých veľkým lákadlom. Developer si navyše pripravil výhodnú ponuku a budúci obyvatelia môžu teraz získať k bytu aj parkovacie miesto zadarmo.

Výhľady na myslavské údolie

Zelené Grunty sú správnou voľbou pre tých, ktorí milujú blízkosť prírody. Okolie ponúka dostatok miest na trávenie voľného času na bicykloch či prechádzkami v lese. Okrem toho stačí prekročiť prah a ste vo vlastnom parku hneď pod domom, kde nájdete nielen detské ihrisko, ale tiež oddychovú zónu.

Blízkosť mesta na obľúbenom sídlisku

Sídlisko KVP patrí v Košiciach medzi obľúbené miesta na bývanie. Všetko potrebné je tu na dosah: obchody, všetky potrebné služby a tiež školy a škôlky. Vďaka Triede KVP je vaše nové bývanie na skok od centra. Už za niekoľko minút si tak môžete vychutnať koláčik v kaviarni, zabaviť sa na niektorom z koncertov alebo nakúpiť v nákupnom centre.

Praktické dispozície a veľa slnečného svetla

V Zelených Gruntoch nájdete jedno- až štvorizbové byty, ktoré môžu mať od útulných 23,9 m2 až po priestranných 113,2 m2. Nádherné výhľady na prírodu si môžete vychutnať z balkóna, loggie či terasy.

Celá stavba je situovaná tak, aby mali byty čo najväčšie množstvo prirodzeného svetla, čomu napomáhajú aj veľké francúzske okná. V interiéri vám praktické dispozície umožnia získať z vášho priestoru maximum.

Zabudnite na problémy s parkovaním

Projekt na sídlisku KVP ponúka dostatočný počet vonkajších a vnútorných parkovacích miest. Developer navyše pripravil veľmi lákavú ponuku, a to parkovacie miesto k 3- a 4-izbovým bytom v hodnote 5.000 € zadarmo. Okrem toho ponúka k vybraným bytom aj pivničnú kobku v hodnote 2.000 € zadarmo. Celkovo tak môžete na svojom novom bývaní ušetriť až 7.000 €.

Neváhajte

Ste presvedčený, že chcete bývať v dotyku s prírodou? Záujem o bývanie na Zelených Gruntoch u Košičanov neustáva a počet bytov, na ktoré sa vzťahuje špeciálna akcia, je obmedzený. Navštívte www.zelenegrunty.sk a spoznajte ponuku výhodných troj- a štvorizbových bytov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line