Objavujte svet s Našim finančným družstvom - USA

Zatiaľ som nebol všade, ale mám to v pláne. Krédo členov NFD, ktorí spoznávajú svet prostredníctvom dovolenkového programu NFDPV.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

Naše finančné družstvo je spoločenstvo neuzavretého počtu fyzických a právnických osôb, ktorí sa rozhodli spoločným úsilím budovať majetok a aktíva za účelom podnikania a zabezpečovania hospodárskych, sociálnych a iných potrieb svojich členov. Ako recept pre tvorbu majetku a aktív sme si vybrali “spotrebu” svojich vlastných produktov a služieb a tiež “vzájomnú spoluprácu”. Medzi naše produkty patrí družstevný dovolenkový program NFDPV, pomocou ktorého naši členovia môžu spoznávať svet.

Prinášame Vám príbeh našich členov družstva Pavla Opluštila, Pavla Pavlasa a Romana Dvořáka z ich dvojtýždňovej dovolenky z USA.

V březnu 2017 jsme 3 družstevníci Našeho finančního družstva a jeden kamarád navštívili na 14 dní Utah, Colorado, Wyoming a Montanu v USA.

Na Letišti v Salt Lake City jsme si půjčili na 14 dní SUV a viděli jsme celkem 8 národních parků (Zion, Bryce Canyon, Goblins Valley, Capitol Reef, Canyonlands, Glen Canyon, Grand Teton a Yellowstone), podnikli jsme desítky tripů, vrcholových výšlapů a prohlídkových okruhů.

Viděli jsme na vlastní oči z blízka medvěda, bizony, kojoty, jeleny, lišky, bílé králíky a orly.

Viděli jsme v akci úchvatný 200 členný mormonský pěvecký sbor v Salt Lake Temple, vítězství basketbalistů NBA Utah Jazz ve strhujícím zápase.

Viděli jsme v Yellowstone chrlit největší gejzír Old Faithful do výšky až 60m a sledovali jsme medvěda na 30m od nás, jak po zimně hledá první potravu. Naštěstí mezi námi a medvědem byla hluboká rokle, jinak by si možná vybral nás a trochu by nás prohnal. :-)

Díky Našemu finančnímu družstvu jsme měli týden ubytování v nádherném apartmánu pro 4 osoby, přímo v centru Salt Lake City, hned u Temple a vedle Katedrály (lepší místo si opravdu nelze přát). Všude jsme měli kousek a většinu památek přímo u nosu.

Navíc nás každý večer čekala na hotelu zdarma sauna a vířivka, která ulevila unaveným nohám. V Big Sky v Montaně, na hranici Yellowstone NP, jsme měli druhý týden nádherný apartmán pro 6 osob se 2 ložnicemi a koupelnami, plynovým krbem, grilem a špičkově vybavenou kuchyní. Apartmán se nachází na břehu horského jezera, uprostřed krásného lyžařského střediska s perfektně upravenými sjezdovkami a venkovními vyhřívanými bazény. Je ideálním místem pro opakované návštěvy YNP ze severní i západní strany, protože v YNP se nesmíte zdržovat přes noc (kvůli bezpečnosti) a ubytování uvnitř parku je skoro nemožné.

Máme za sebou nezapomenutelnou dovolenou, stovky krásných fotek a videí, plno krásných a veselých zážitků. Opět jsem si potvrdil, že investice do NFDPV je neocenitelná a za 3 roky, co ji mám, se mi už celá investice skoro vrátila.

Jezdím totiž často na dovolené s rodinou a poznávací tripy s přáteli a díky NFDPV, voucherům a DAE jsem už navštívil 8x Kukučku, 2x Marina d'Or ve Španělsku, 14 dní v USA a týden na Kanárském ostrově Tenerife, na Ibize a na Sicílii. A to nás v březnu 2018 čeká další dobrodružný trip na 14 dní na Nový Zéland, v červnu týden na Maltě a pak v červenci opět týden ve Španělsku, tentokrát poblíž Aquaparku u Malagy.

Těšte se na další zážitky, které Vám přivezeme!

Pavel Opluštil, Pavel Pavlas a Roman Dvořák

Ďalšie príbehy členov družstva z cestovania po svete nájdete TU

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.