Objavujte svet s Našim finančným družstvom - USA

Zatiaľ som nebol všade, ale mám to v pláne. Krédo členov NFD, ktorí spoznávajú svet prostredníctvom dovolenkového programu NFDPV.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

Naše finančné družstvo je spoločenstvo neuzavretého počtu fyzických a právnických osôb, ktorí sa rozhodli spoločným úsilím budovať majetok a aktíva za účelom podnikania a zabezpečovania hospodárskych, sociálnych a iných potrieb svojich členov. Ako recept pre tvorbu majetku a aktív sme si vybrali “spotrebu” svojich vlastných produktov a služieb a tiež “vzájomnú spoluprácu”. Medzi naše produkty patrí družstevný dovolenkový program NFDPV, pomocou ktorého naši členovia môžu spoznávať svet.

Prinášame Vám príbeh našich členov družstva Pavla Opluštila, Pavla Pavlasa a Romana Dvořáka z ich dvojtýždňovej dovolenky z USA.

V březnu 2017 jsme 3 družstevníci Našeho finančního družstva a jeden kamarád navštívili na 14 dní Utah, Colorado, Wyoming a Montanu v USA.

Na Letišti v Salt Lake City jsme si půjčili na 14 dní SUV a viděli jsme celkem 8 národních parků (Zion, Bryce Canyon, Goblins Valley, Capitol Reef, Canyonlands, Glen Canyon, Grand Teton a Yellowstone), podnikli jsme desítky tripů, vrcholových výšlapů a prohlídkových okruhů.

Viděli jsme na vlastní oči z blízka medvěda, bizony, kojoty, jeleny, lišky, bílé králíky a orly.

Viděli jsme v akci úchvatný 200 členný mormonský pěvecký sbor v Salt Lake Temple, vítězství basketbalistů NBA Utah Jazz ve strhujícím zápase.

Viděli jsme v Yellowstone chrlit největší gejzír Old Faithful do výšky až 60m a sledovali jsme medvěda na 30m od nás, jak po zimně hledá první potravu. Naštěstí mezi námi a medvědem byla hluboká rokle, jinak by si možná vybral nás a trochu by nás prohnal. :-)

Díky Našemu finančnímu družstvu jsme měli týden ubytování v nádherném apartmánu pro 4 osoby, přímo v centru Salt Lake City, hned u Temple a vedle Katedrály (lepší místo si opravdu nelze přát). Všude jsme měli kousek a většinu památek přímo u nosu.

Navíc nás každý večer čekala na hotelu zdarma sauna a vířivka, která ulevila unaveným nohám. V Big Sky v Montaně, na hranici Yellowstone NP, jsme měli druhý týden nádherný apartmán pro 6 osob se 2 ložnicemi a koupelnami, plynovým krbem, grilem a špičkově vybavenou kuchyní. Apartmán se nachází na břehu horského jezera, uprostřed krásného lyžařského střediska s perfektně upravenými sjezdovkami a venkovními vyhřívanými bazény. Je ideálním místem pro opakované návštěvy YNP ze severní i západní strany, protože v YNP se nesmíte zdržovat přes noc (kvůli bezpečnosti) a ubytování uvnitř parku je skoro nemožné.

Máme za sebou nezapomenutelnou dovolenou, stovky krásných fotek a videí, plno krásných a veselých zážitků. Opět jsem si potvrdil, že investice do NFDPV je neocenitelná a za 3 roky, co ji mám, se mi už celá investice skoro vrátila.

Jezdím totiž často na dovolené s rodinou a poznávací tripy s přáteli a díky NFDPV, voucherům a DAE jsem už navštívil 8x Kukučku, 2x Marina d'Or ve Španělsku, 14 dní v USA a týden na Kanárském ostrově Tenerife, na Ibize a na Sicílii. A to nás v březnu 2018 čeká další dobrodružný trip na 14 dní na Nový Zéland, v červnu týden na Maltě a pak v červenci opět týden ve Španělsku, tentokrát poblíž Aquaparku u Malagy.

Těšte se na další zážitky, které Vám přivezeme!

Pavel Opluštil, Pavel Pavlas a Roman Dvořák

Ďalšie príbehy členov družstva z cestovania po svete nájdete TU

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.