Autokamera s navigaciou v jednom Mio MiVue Drive 65!

Zoznámte sa s MiVue Drive 65 LM, riešením „všetko v jednom“, ktoré stanovuje štandard vo svete autonavigácií a palubných kamier...

Autokamera a navigácie v jednom - Mio MiVue Drive 65 LM!(Zdroj: MIOkamery.SK)

Táto inovačná kombinácia má extra veľkú 6,2 palcovú obrazovku a ponúka špičkovú autonavigáciu s integrovanou prémiovou palubnou kamerou s rozlíšením Extreme HD (1296p a 30 fps) a dvoma inteligentnými funkciami vylepšeného asistenčného systému vodiča (Advanced Driver Assistance System – ADAS), ktoré vám poskytnú podporu na cestách: systém varovania pri vybočení z jazdného pruhu (Lane Departure Warning System – LDWS) a systém varovania pred čelnou zrážkou (Forward Collision Warning System – FCWS).

16GB SD karta už v balení

Tento plne vybavený spoločník na cestách vás privedie na miesto určenia pomocou praktickej a ľahko použiteľnej autonavigácie a palubná kamera zároveň zaznamená každú minútu vašej cesty v krištáľovo jasnom rozlíšení Extreme HD. V prípade nehody tak budete mať vždy dôkaz o tom, čo sa skutočne na ceste stalo.

Načítavám video...

Čo sa týka oblasti navigácie, je zariadenie MiVue Drive 65 vybavené prémiovými funkciami a dodáva sa s doživotnou aktualizáciou máp, takže sa už viac nemusíte trápiť novými mapami alebo zmenami na cestách. Okrem máp sú v zariadení doživotne zahrnuté aj bezpečnostné údaje kamery, takže budete vždy vedieť, kde treba jazdiť zvlášť opatrne. Dopravné informácie v reálnom čase vás upozornia na zdržania na ceste pred vami a ušetria vám cenný čas vyhnutím sa zdržaniam a dopravným zápcham.
Palubná kamera plynule funguje súčasne s navigáciou a zachytáva každý moment bez prerušenia smerovania trasy. Na prepnutie na integrovanú palubnú kameru jednoducho vyberte možnosť „kamera“ v hlavnej ponuke alebo na obrazovke mapy. Zariadenie MiVue Drive 65 má vysokokvalitný sklenený objektív so zorným poľom širokým 140 stupňov a clonou F1.8. Po stlačení tlačidla spúšte na odfotografovanie snímky pomocou kamery sa otvorí malý otvor v objektíve, čo umožní svetlu dopadnúť na obrazový snímač. Veľkosť tohto otvoru sa nazýva „clona“. Čísla F predstavujú zlomky, čo znamená, že čím menšie je číslo, tým väčšia je clona a vyššia kvalita videosekvencie (pretože dovnútra sa dostane viac svetla).

Načítavám video...

V neposlednom rade je toto inteligentné zariadenie vybavené inovačnými integrovanými vylepšenými asistenčnými systémami vodiča (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS). To znamená, že k dispozícii sú dve bezpečnostné funkcie, ktoré vám poskytnú pomoc na ceste: systém varovania pri vybočení z jazdného pruhu (Lane Departure Warning System – LDWS) a systém varovania pred čelnou zrážkou (Forward Collision Warning System – FCWS). Tieto dve funkcie dodávajú zariadeniu skvelú bezpečnostnú hodnotu, pretože systém LDWS vás varuje, ak vaše auto vybočí zo svojho jazdného pruhu, a tým môže zabrániť potenciálnej čelnej zrážke. V prípade náhleho zníženia vzdialenosti medzi vaším autom a vozidlom idúcim pred vami, ak napríklad vodič idúci pred vami šliapne na brzdu, systém FCWS tiež aktivuje varovanie. Zariadenie MiVue Drive 65 vás nielen naviguje a zaznamenáva vašu cestu, ale pomáha vám aj zostať v strehu. Nové zariadenie Mio MiVue Drive 65 je jednoducho ideálnym bezpečnostným sprievodcom na cestách. Malé riešenie „všetko v jednom“ pre každého, kto vyžaduje extra veľkú 6,2 palcovú obrazovku, a kto si cení bezpečnosť, chce očitého svedka na cestách a zároveň používa autonavigáciu, aby ste dostali z bodu A do bodu B.

► WEB INFO | http://www.MIOkamery.SK
► FACEBOOK | https://www.facebook.com/MioCZSK/
► GOOGLE+ | http://bit.ly/GooglePlusMioCZSK
► TWITTER | https://twitter.com/MioCZSK
► YOUTUBE | http://bit.ly/YT-MIO-sign-up

.

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.