Autokamera s navigaciou v jednom Mio MiVue Drive 65!

Zoznámte sa s MiVue Drive 65 LM, riešením „všetko v jednom“, ktoré stanovuje štandard vo svete autonavigácií a palubných kamier...

Autokamera a navigácie v jednom - Mio MiVue Drive 65 LM!(Zdroj: MIOkamery.SK)

Táto inovačná kombinácia má extra veľkú 6,2 palcovú obrazovku a ponúka špičkovú autonavigáciu s integrovanou prémiovou palubnou kamerou s rozlíšením Extreme HD (1296p a 30 fps) a dvoma inteligentnými funkciami vylepšeného asistenčného systému vodiča (Advanced Driver Assistance System – ADAS), ktoré vám poskytnú podporu na cestách: systém varovania pri vybočení z jazdného pruhu (Lane Departure Warning System – LDWS) a systém varovania pred čelnou zrážkou (Forward Collision Warning System – FCWS).

16GB SD karta už v balení

Tento plne vybavený spoločník na cestách vás privedie na miesto určenia pomocou praktickej a ľahko použiteľnej autonavigácie a palubná kamera zároveň zaznamená každú minútu vašej cesty v krištáľovo jasnom rozlíšení Extreme HD. V prípade nehody tak budete mať vždy dôkaz o tom, čo sa skutočne na ceste stalo.

Čo sa týka oblasti navigácie, je zariadenie MiVue Drive 65 vybavené prémiovými funkciami a dodáva sa s doživotnou aktualizáciou máp, takže sa už viac nemusíte trápiť novými mapami alebo zmenami na cestách. Okrem máp sú v zariadení doživotne zahrnuté aj bezpečnostné údaje kamery, takže budete vždy vedieť, kde treba jazdiť zvlášť opatrne. Dopravné informácie v reálnom čase vás upozornia na zdržania na ceste pred vami a ušetria vám cenný čas vyhnutím sa zdržaniam a dopravným zápcham.
Palubná kamera plynule funguje súčasne s navigáciou a zachytáva každý moment bez prerušenia smerovania trasy. Na prepnutie na integrovanú palubnú kameru jednoducho vyberte možnosť „kamera“ v hlavnej ponuke alebo na obrazovke mapy. Zariadenie MiVue Drive 65 má vysokokvalitný sklenený objektív so zorným poľom širokým 140 stupňov a clonou F1.8. Po stlačení tlačidla spúšte na odfotografovanie snímky pomocou kamery sa otvorí malý otvor v objektíve, čo umožní svetlu dopadnúť na obrazový snímač. Veľkosť tohto otvoru sa nazýva „clona“. Čísla F predstavujú zlomky, čo znamená, že čím menšie je číslo, tým väčšia je clona a vyššia kvalita videosekvencie (pretože dovnútra sa dostane viac svetla).

V neposlednom rade je toto inteligentné zariadenie vybavené inovačnými integrovanými vylepšenými asistenčnými systémami vodiča (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS). To znamená, že k dispozícii sú dve bezpečnostné funkcie, ktoré vám poskytnú pomoc na ceste: systém varovania pri vybočení z jazdného pruhu (Lane Departure Warning System – LDWS) a systém varovania pred čelnou zrážkou (Forward Collision Warning System – FCWS). Tieto dve funkcie dodávajú zariadeniu skvelú bezpečnostnú hodnotu, pretože systém LDWS vás varuje, ak vaše auto vybočí zo svojho jazdného pruhu, a tým môže zabrániť potenciálnej čelnej zrážke. V prípade náhleho zníženia vzdialenosti medzi vaším autom a vozidlom idúcim pred vami, ak napríklad vodič idúci pred vami šliapne na brzdu, systém FCWS tiež aktivuje varovanie. Zariadenie MiVue Drive 65 vás nielen naviguje a zaznamenáva vašu cestu, ale pomáha vám aj zostať v strehu. Nové zariadenie Mio MiVue Drive 65 je jednoducho ideálnym bezpečnostným sprievodcom na cestách. Malé riešenie „všetko v jednom“ pre každého, kto vyžaduje extra veľkú 6,2 palcovú obrazovku, a kto si cení bezpečnosť, chce očitého svedka na cestách a zároveň používa autonavigáciu, aby ste dostali z bodu A do bodu B.

► WEB INFO | http://www.MIOkamery.SK
► FACEBOOK | https://www.facebook.com/MioCZSK/
► GOOGLE+ | http://bit.ly/GooglePlusMioCZSK
► TWITTER | https://twitter.com/MioCZSK
► YOUTUBE | http://bit.ly/YT-MIO-sign-up

.

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.