Modernú predajňu Fresh potravín otvorili už aj v Solivarii

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

PREŠOV. Sieť potravín FRESH sa opäť rozširuje a svoje kvalitné a zdravé potraviny ponúka čoraz väčšiemu množstvu zákazníkov. Populárny a najmodernejší koncept FRESH Plus Supermarket otvorili aj v novom nákupnom centre Solivaria v Prešove, ktoré sa nachádza v blízkosti autobusovej a železničnej stanice. Kvality a moderný dizajn predajne ocenila aj primátorka mesta Prešov, ktorá bola pozvaná na otvorenie predajne.

Vždy kvalitné a čerstvé potraviny

Nový a moderný dizajn supermarketu Fresh Plus potravín sa neustále rozširuje a ponúka zákazníkom vždy čerstvé, kvalitné a cenovo dostupné potraviny. Jednými z priorít, ktorými sa vyznačujú prevádzky, sú hlavne zdravšie potraviny aj v BIO kvalite a poctivý prístup. „Je to v prvom rade náš tretí supermarket v Prešove a celkovo 28. supermarket Fresh, spoločnosti Labaš,“ vysvetlil výkonný riaditeľ spoločnosti Jaroslav Fotul. Na ploche 852 metrov štvorcových sa nachádza široký sortiment ovocia a zeleniny, pečiva, mäsa, mäsových výrobkov, ale aj ďalších produktov, takže zákazníkom ponúka úplný komfort pri nakupovaní. „Máme tu široký sortiment bio farmárskych výrobkov. Máme tu aj vlastnú pekáreň, takže tu pečieme od rána do večera čerstvé pečivo, sedem dní v týždni,“ hovorí Fotul. Okrem toho v novootvorenom supermarkete bude pracovať 33 ľudí z Prešova, čím spoločnosť podporila zamestnanosť v meste.

Jedna z najkrajších predajní

Pri projektovaní konceptu supermarketu Fresh Plus sa dbalo najmä na súčasné trendy dizajnu s rešpektovaním životného prosredia. V predajniach možno nájsť prírodné materiály, najmä drevo. Zákazníkom tak ponúkajú príjemný pocit pri nakupovaní. Moderný dizajn a široký sortiment čerstvých potravín privítala aj primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová, ktorá sa zúčastnila otvorenia predajne v obchodnom centre Solivaria. „Som veľmi rada, že som dostala pozvanie na toto otvorenie. Prešla som si predajňu a je naozaj nádherná. Prajem vám, ale aj všetkým Prešovčanom, aby sa im tu dobre nakupovalo. Je tu krásny biopult, sú tu gazdovské výrobky, ovocie, zelenina. Pre mňa ako matku a gazdinku je to super a verím, že podobné pocity budete mať všetci,“ povedala pri otváraní primátorka Turčanová.

Nový supermarket je súčasťou obchodného centra Solivaria, ktoré sa nachádza v blízkosti železničnej a autobusovej stanice. Pre zákazníkov je teda výhodná dostupnosť s možnosťou využiť aj bezplatné parkovisko. „Tým, že tu otvárame supermarket, tak sa nám táto lokalita páčila. Je to veľmi dobre viditeľné, aj veľmi pekné obchodné centrum,“ povedal Fotul. Prístup skomfortní aj vybudovanie novej kruhovej križovatky, ktorá má byť zrekonštruovaná ešte počas tohto roku.

Výhodná Fresh karta

Potraviny Fresh ponúkajú aj výhody pre zákazníkov, ktorí sa prihlásia do vernostného systému a použijú svoju Fresh kartu. „V prvom rade hneď ponúkame zľavu 1 % na celý nákup. Ponúkame aj komunikáciu so zákazníkom, takže ho informujeme o novinkách, ale aj čo nakupuje a čo zabudol nakúpiť. Ako jediní na Slovensku ponúkame aj možnosť automatického zapojenia do bločkovej lotérie,“ vymenúva výhody členstva Jaroslav Fotul.

V budúcnosti sa chystá aj moderná aplikácia, ktorá uľahčí zákazníkom nakupovanie. Tá je zatiaľ v skúšobnej prevádzke a už čoskoro bude sprístupnená širokej verejnosti.

Michal Ivan

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit