Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Naštartujte kariéru v gastronómii v retail parku Stop Shop

Medzinárodná retailová značka STOP SHOP rozširuje zoznam prevádzok o moderné kaviarne v kontajneri v Poprade a Lučenci. Prenajmite si dizajnový coffee shop a pridajte sa tak k nájomcom zvučných mien.

Medzi súčasných nájomcov STOP SHOP-ov na Slovensku patria napríklad značky ako Deichmann, CCC, Nay, Jysk či Asko. „Výberom atraktívnych nájomcov sa snažíme pokryť široké spektrum potrieb zákazníkov. Zákazník tak má možnosť nakúpiť kvalitný tovar overených značiek za dostupné ceny na ľahko dostupnom mieste. Najnovšie rozširujeme ponuku prevádzok v Poprade a Lučenci o kaviarne v celosvetovo obľúbenom “kontajner” formáte, ktorý odráža dopyt zákazníkov po kvalitnej káve v originálnom a hravom dizajnovom prostredí,” povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia. Kvalitná káva je čoraz vyhľadávanejším artiklom aj v nákupných centrách a malé prevádzky v dizajnových kontajneroch sa tešia stále väčšej obľube.

Dizajnová kaviareň na prenájom

Priestory kaviarní sú k dispozícii na prenájom v STOP SHOP-och v Poprade a Lučenci. Na 42 m² ponúkajú plochu so záhradou a detským ihriskom, plne vybavenú kaviareň-kontajner a bezdrôtovú sieť W-Lan. Popradská kaviareň susedí s predajcami ako Jysk, Okay, Asko a Nay. V Lučenci kaviareň obklopuje New Yorker, Nay, Pepco, Gate, Deichmann, DM či Jysk. K priestorom prislúchajú i parkovacie miesta. V prípade Popradu ide o 116 a v prípade Lučenca o 184 miest. Ak vás ponuka zaujala, kontaktujte prosím Petra Ferčáka e-mailom na peter.fercak@immofinanz.com alebo telefonicky na +421 2 4920 3944.

Takmer 70 prevádzok v strednej a východnej Európe

Spoločnosť IMMOFINANZ prevádzkuje reťazec 70 retailových parkov STOP SHOP v ôsmich krajinách. STOP SHOP-y sa nachádzajú najmä v lokalitách so spádovými oblasťami od 30 000 do 150 000 obyvateľov.a ponúkajú 8 000 až 15 000 m2 prenajímateľnej plochy. Tento koncept je vhodný predovšetkým pre krajské a okresné mestá. STOP SHOP-y sú atraktívnymi nehnuteľnosťami, ktoré sa vyznačujú jednotnými štandardmi kvality, konceptom “easy shopping”, ktorý uspokojí každodenné potreby a vysokou mierou rozpoznateľnosti značky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.