Moderná architektúra v srdci prírody – Verde Park Stupava

Verde Park na okraji stupavského Zámockého parku ponúka rodinné bývanie priamo v prírode.

Vo vnútroparku s bio jazierkom s bazénom nájdete relax, po akom ste vždy túžili. V spojení s rýchlym prístupom do Bratislavy a okolitých miest je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú doma nájsť pokoj a oddych v objatí prírody.

Zelený dvor s bio jazierkom

Centrom celého projektu je zelený vnútropark. Stane sa vaším pokojným miestom, kde s celou rodinou načerpáte sily po dlhom dni. Spoločne si užijete letné dni v altánku pri jazierku s rozlohou 1500 m2 alebo si dáte koláč a kávu v kaviarničke.

Aktívny oddych v prírode

Okolie Stupavy ponúka nespočetné možnosti športového a kultúrneho vyžitia.

Prírodou v okolí Verde Parku vedie niekoľko cyklotrás a turistických chodníkov, vďaka ktorým môžete objavovať okolité lesy a rybníky. Nie je nič nezvyčajné, keď pri prechádzkach narazíte na srnky či roztopašnú veveričku. Milovníci histórie a rodinných výletov ocenia blízkosť hradu Pajštún alebo vychádzku na Dračí hrádok.

Letný život na terase

Vo Verde Parku môžete zahniezdiť v dvoj-, troj- a štvorizbových bytoch na troch nadzemných podlažiach. Na výber je viacero variantov, ktoré ponúknu od 44 m2 až po 106 m2 interiérového priestoru. Pýchou každého bytu je terasa alebo loggia, ktorá môže mať až kráľovských 76,12 m2. Výhľady na okolitú prírodu vám dávajú dokonalú príležitosť sledovať život medzi stromami a na hladine jazierka.

Spoločne tak vzniká priestor od 49 m2 v prípade dvojizbového bytu až po skutočne priestranných 173 m2 v prípade najväčších štvorizbových bytov. Praktické dispozície, ktorými sa môže projekt pochváliť, sú výsledkom bohatých skúseností architekta Petra Pagáča s dizajnom rezidenčných budov po celom svete.

Okolie na dosah

Medzi významné výhody Stupavy patrí najmä jednoduchá dostupnosť do Bratislavy, ale aj okolitých miest. Vďaka blízkosti diaľnice je centrum Bratislavy vzdialené len 20 minút, v Lozorne ste už za 5 minút a cesta do Devínskej Novej Vsi nezaberie viac ako 15 minút.

Obľubujete jazdu na dvoch kolesách? Už za 20 minút môžete obdivovať kone na biofarme alebo si užívať vodnú hladinu niektorého z rybníkov ukrytých v okolitých lesoch. V Borinke ste za 10 minút jazdy cez lesopark a v Záhorskej Vsi za necelú hodinku.

Na dosah od projektu je tiež centrum samotnej Stupavy. Stačí 5 minút prechádzky po susednom zámockom parku a môžete si dať zmrzlinu na námestí.

Skúsený developer vie, po čom ľudia túžia

Za projektom Verde Park stojí developerská spoločnosť Inter Development, ktorá má na konte už niekoľko úspešných projektov: rodinné domy na hranici Bratislavy v projekte Nová Mariánka, moderný projekt Park pod Kolibou, inovatívny koncept semivillas v projekte ZigZag alebo medzi Bratislavčanmi veľmi obľúbené bývanie Teslova v Ružinove. Svoj úspech pripisujú najmä citu pre nové trendy a nekompromisným nárokom na kvalitu.
www.verdepark.sk

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.