Budúcnosť vás potrebuje

Pridajte sa aj vy k nášmu medzinárodnému tímu.

NAŠA SPOLOČNOSŤ SA ZAVIAZALA K DIVERZITE ZAMESTNANCOV A PREDSTAVUJE LÍDRA V ROZMANITOSTI, KTORÁ JE DANÁ ROZLIČNÝMI KULTÚRAMI, VLASTNOSŤAMI, SCHOPNOSŤAMI A SKÚSENOSŤAMI.
V NAŠOM BIZNIS CENTRE MÁME ZASTÚPENÝCH VIAC AKO 47 NÁRODNOSTÍ. Z CELKOVÉHO POČTU U NÁS PRACUJE 65% ŽIEN A 35% MUŽOV.

AKÉ VÝHODY VÁM PONÚKAME?
Našim zamestnancom poskytujeme široký balíček benefitov, ako napríklad stravné lístky v nadštandardnej hodnote plne hradené spoločnosťou, 13. plat, možnosť jazykového a odborného vzdelávania, účasť na konferenciách, finančné odmeny pri pracovných a životných jubileách, flexi pasy, preplácanie cestovných výdavkov a pod. Keďže zdravie našich zamestnancov je pre nás veľmi dôležité, usilujeme sa ho pravidelne podporovať vitamínovým programom, očkovaním a každotýždennou donáškou ovocia. Tiež v rámci benefitov ponúkame špeciálnu lekársku starostlivosť a masáže na pracovisku.
Neustále zlepšovanie a vzdelávanie ľudí je jednou z našich prioritných oblastí, preto máme k dispozícii online tréningy či rad interných tréningov cez Leadership Institute. Veľmi úspešný je Leadership Development Program – program vzdelávania budúcich manažérov. Taktiež poskytujeme kurzy FIA a ACCA a celý rad školení odborných a osobnostných zručností.

VYTVÁRAME PRIAZNIVÉ PODMIENKY PRE ŽIVOTNÚ ROVNOVÁHU
Dôležitý priestor pre rovnováhu medzi pracovným a rodinným životom sa snažíme našim zamestnancom vo veľkej miere zabezpečovať poskytovaním flexibilného pracovného času. Avšak chápanie zosúladenia práce so súkromím presahuje v našej spoločnosti hranice pracovných činností. Významným aspektom kultúry nášho biznis centra sú rôzne spoločenské podujatia. V priebehu roka organizujeme viacero podujatí, na ktorých sa zúčastňujú aj rodiny našich zamestnancov. Veľmi obľúbený je každoročný športový deň, veľkolepá vianočná párty, ale aj Deň detí a Mikuláš, ktoré oslavujeme s deťmi našich zamestnancov. Neformálny tím zamestnancov u nás tiež zastrešuje organizáciu celého radu aktivít mimo pracovného času, od návštev turistických atrakcií, cez športovanie až po spoločenské vyžitie. Sme jedným z hlavných partnerov jarného ČSOB maratónu, kde majú naši zamestnanci možnosť účasti zadarmo. Okrem toho sa zúčastňujeme najväčších dobrovoľníckych podujatí na Slovensku, napríklad Naše mesto, Kvapka krvi a Giving Tuesday a tiež podporujeme rôzne charitatívne projekty, ako sú Plamienok, Cvernovka a Hodina Deťom. Naviac, súčasťou manažérskej práce a zodpovednosťou vedúceho oddelenia je aj organizovanie rôznych tímových aktivít, taktiež v mimopracovnom čase, náklady ktorých znáša naša spoločnosť.

HĽADÁME INOVATÍVNYCH ĽUDÍ ZAMERANÝCH NA BUDÚCNOSŤ
Naše biznis centrum sa neustále rozrastá a hľadá nové talenty, ktoré u nás budú mať možnosť ďalej sa vzdelávať a profesionálne rozvíjať. Obsadzujeme rozličné pozície predovšetkým na finančnom oddelení, ktoré tvorí najväčšiu časť nášho biznis centra, ale i ďalšie pozície v oblasti správy daní, IT, procurementu, získavania talentov, HR a mnoho iných. Ponúkame pracovné pozície od základnej až po manažérsku úroveň, čo poskytuje vynikajúce príležitosti na kariérny rast v rámci spoločnosti. Ideálni kandidát na prácu v našej spoločnosti by mal byť spoľahlivý, adaptabilný a schopný využiť akúkoľvek výzvu a zmenu v prospech spoločnosti ale taktiež na svoj vlastný rozvoj.
Keďže poskytujeme produkty a služby po celom svete, naši zamestnanci musia odrážať rozmanité kultúry, myšlienky, poznatky a skúsenosti, aby sme mohli pôsobiť na každom trhu. Každodenná komunikácia v anglickom jazyku je u nás samozrejmosťou, no okrem angličtiny využívame na komunikáciu s klientmi viac ako 20 ďalších svetových jazykov. Do našich multikultúrnych tímov hľadáme ľudí s pridanou hodnotou, ktorí sú jazykovo zdatní, schopní rýchlo sa učiť nové veci a majú záujem neustále sa zdokonaľovať a napredovať. Naši zamestnanci každý deň prijímajú naše poslanie, posúvajú hranice inovácie a sústredia sa na poznatky, ktoré nás vedú k ešte lepšej budúcnosti.

Budova sídla JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL spol. s r.o. Budova sídla JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL spol. s r.o.

O NAŠOM CENTRE:

Spoločnosť Johnson Controls pôsobí na Slovensku už viac ako 22 rokov. Naše biznis centrum v Bratislave sme otvorili v roku 2007 a za posledných desať rokov potvrdilo svoju pozíciu jedného z lídrov centier zdieľaných služieb. Zamestnávame viac ako 1 300 pracovníkov a stále rastieme. Opakovane sa umiestňujeme na popredných priečkach prestížnych rebríčkov, naposledy sme získali 2. miesto v súťaži Najzamestnávateľ 2017.
Pracovné miesta, ktoré v bratislavskom biznis centre vytvárame, patria k tým s vysokou pridanou hodnotou. Máme záujem o ambicióznych ľudí, ktorí cítia potrebu neustále rásť. Poskytujeme širokú škálu možností pre osobný a profesionálny rozvoj. Špeciálne programy máme pre študentov a ľudí, ktorí svoju kariéru práve začínajú.
Aby sme demonštrovali hodnotu, ktorú pripisujeme spokojnosti našich zamestnancov, presťahovali sme sa do nových moderných priestorov v centre mesta a máme v záujme prilákať a udržať si nové talenty. Pracovné priestory sú príjemné na prácu i oddych. V budove je k dispozícii vlastná jedáleň, ktorá okrem obedov ponúka aj raňajky a večere, špičkové fi tness centrum, ale aj materská škôlka. Na každom poschodí tiež nájdete relaxačné priestory s kuchynkou, kde si môžete oddýchnuť pri dobrej káve. Výhodou novej budovy je i dostatok parkovacích možností. Neustále sa usilujeme byť zamestnávateľom číslo jeden. Máme milióny zákazníkov a naďalej rastieme - na Slovensku aj vo svete.

article_photo

O SPOLOČNOSTI:

Spoločnosť Johnson Controls je celosvetovým lídrom v oblasti technológie a priemyslu, ktorá poskytuje svoje služby zákazníkom vo viac ako 150 krajinách sveta. Celosvetovo zamestnávame 120 000 odborníkov v oblasti vytvárania inteligentných budov, efektívnych energetických riešení, integrovanej infraštruktúry a dopravných systémov ďalšej generácie. Stvárňujeme budúcnosť tak, aby sme vytvárali bezpečný, pohodlný a udržateľný svet.
Už viac ako storočie sa nám darí udržiavať dedičstvo inovácií, ktoré siaha k našim koreňom v roku 1885 a vynálezu prvého elektrického izbového termostatu. Strategickým zameraním na budovy a energetické platformy pomáhame našim zákazníkom uspieť a zároveň vytvárať hodnotu pre našich akcionárov. Budúcnosť si vyžaduje odvážne myšlienky, podnikateľského ducha a spoluprácu.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.