Budúcnosť vás potrebuje

Pridajte sa aj vy k nášmu medzinárodnému tímu.

NAŠA SPOLOČNOSŤ SA ZAVIAZALA K DIVERZITE ZAMESTNANCOV A PREDSTAVUJE LÍDRA V ROZMANITOSTI, KTORÁ JE DANÁ ROZLIČNÝMI KULTÚRAMI, VLASTNOSŤAMI, SCHOPNOSŤAMI A SKÚSENOSŤAMI.
V NAŠOM BIZNIS CENTRE MÁME ZASTÚPENÝCH VIAC AKO 47 NÁRODNOSTÍ. Z CELKOVÉHO POČTU U NÁS PRACUJE 65% ŽIEN A 35% MUŽOV.

AKÉ VÝHODY VÁM PONÚKAME?
Našim zamestnancom poskytujeme široký balíček benefitov, ako napríklad stravné lístky v nadštandardnej hodnote plne hradené spoločnosťou, 13. plat, možnosť jazykového a odborného vzdelávania, účasť na konferenciách, finančné odmeny pri pracovných a životných jubileách, flexi pasy, preplácanie cestovných výdavkov a pod. Keďže zdravie našich zamestnancov je pre nás veľmi dôležité, usilujeme sa ho pravidelne podporovať vitamínovým programom, očkovaním a každotýždennou donáškou ovocia. Tiež v rámci benefitov ponúkame špeciálnu lekársku starostlivosť a masáže na pracovisku.
Neustále zlepšovanie a vzdelávanie ľudí je jednou z našich prioritných oblastí, preto máme k dispozícii online tréningy či rad interných tréningov cez Leadership Institute. Veľmi úspešný je Leadership Development Program – program vzdelávania budúcich manažérov. Taktiež poskytujeme kurzy FIA a ACCA a celý rad školení odborných a osobnostných zručností.

VYTVÁRAME PRIAZNIVÉ PODMIENKY PRE ŽIVOTNÚ ROVNOVÁHU
Dôležitý priestor pre rovnováhu medzi pracovným a rodinným životom sa snažíme našim zamestnancom vo veľkej miere zabezpečovať poskytovaním flexibilného pracovného času. Avšak chápanie zosúladenia práce so súkromím presahuje v našej spoločnosti hranice pracovných činností. Významným aspektom kultúry nášho biznis centra sú rôzne spoločenské podujatia. V priebehu roka organizujeme viacero podujatí, na ktorých sa zúčastňujú aj rodiny našich zamestnancov. Veľmi obľúbený je každoročný športový deň, veľkolepá vianočná párty, ale aj Deň detí a Mikuláš, ktoré oslavujeme s deťmi našich zamestnancov. Neformálny tím zamestnancov u nás tiež zastrešuje organizáciu celého radu aktivít mimo pracovného času, od návštev turistických atrakcií, cez športovanie až po spoločenské vyžitie. Sme jedným z hlavných partnerov jarného ČSOB maratónu, kde majú naši zamestnanci možnosť účasti zadarmo. Okrem toho sa zúčastňujeme najväčších dobrovoľníckych podujatí na Slovensku, napríklad Naše mesto, Kvapka krvi a Giving Tuesday a tiež podporujeme rôzne charitatívne projekty, ako sú Plamienok, Cvernovka a Hodina Deťom. Naviac, súčasťou manažérskej práce a zodpovednosťou vedúceho oddelenia je aj organizovanie rôznych tímových aktivít, taktiež v mimopracovnom čase, náklady ktorých znáša naša spoločnosť.

HĽADÁME INOVATÍVNYCH ĽUDÍ ZAMERANÝCH NA BUDÚCNOSŤ
Naše biznis centrum sa neustále rozrastá a hľadá nové talenty, ktoré u nás budú mať možnosť ďalej sa vzdelávať a profesionálne rozvíjať. Obsadzujeme rozličné pozície predovšetkým na finančnom oddelení, ktoré tvorí najväčšiu časť nášho biznis centra, ale i ďalšie pozície v oblasti správy daní, IT, procurementu, získavania talentov, HR a mnoho iných. Ponúkame pracovné pozície od základnej až po manažérsku úroveň, čo poskytuje vynikajúce príležitosti na kariérny rast v rámci spoločnosti. Ideálni kandidát na prácu v našej spoločnosti by mal byť spoľahlivý, adaptabilný a schopný využiť akúkoľvek výzvu a zmenu v prospech spoločnosti ale taktiež na svoj vlastný rozvoj.
Keďže poskytujeme produkty a služby po celom svete, naši zamestnanci musia odrážať rozmanité kultúry, myšlienky, poznatky a skúsenosti, aby sme mohli pôsobiť na každom trhu. Každodenná komunikácia v anglickom jazyku je u nás samozrejmosťou, no okrem angličtiny využívame na komunikáciu s klientmi viac ako 20 ďalších svetových jazykov. Do našich multikultúrnych tímov hľadáme ľudí s pridanou hodnotou, ktorí sú jazykovo zdatní, schopní rýchlo sa učiť nové veci a majú záujem neustále sa zdokonaľovať a napredovať. Naši zamestnanci každý deň prijímajú naše poslanie, posúvajú hranice inovácie a sústredia sa na poznatky, ktoré nás vedú k ešte lepšej budúcnosti.

Budova sídla JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL spol. s r.o. Budova sídla JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL spol. s r.o.

O NAŠOM CENTRE:

Spoločnosť Johnson Controls pôsobí na Slovensku už viac ako 22 rokov. Naše biznis centrum v Bratislave sme otvorili v roku 2007 a za posledných desať rokov potvrdilo svoju pozíciu jedného z lídrov centier zdieľaných služieb. Zamestnávame viac ako 1 300 pracovníkov a stále rastieme. Opakovane sa umiestňujeme na popredných priečkach prestížnych rebríčkov, naposledy sme získali 2. miesto v súťaži Najzamestnávateľ 2017.
Pracovné miesta, ktoré v bratislavskom biznis centre vytvárame, patria k tým s vysokou pridanou hodnotou. Máme záujem o ambicióznych ľudí, ktorí cítia potrebu neustále rásť. Poskytujeme širokú škálu možností pre osobný a profesionálny rozvoj. Špeciálne programy máme pre študentov a ľudí, ktorí svoju kariéru práve začínajú.
Aby sme demonštrovali hodnotu, ktorú pripisujeme spokojnosti našich zamestnancov, presťahovali sme sa do nových moderných priestorov v centre mesta a máme v záujme prilákať a udržať si nové talenty. Pracovné priestory sú príjemné na prácu i oddych. V budove je k dispozícii vlastná jedáleň, ktorá okrem obedov ponúka aj raňajky a večere, špičkové fi tness centrum, ale aj materská škôlka. Na každom poschodí tiež nájdete relaxačné priestory s kuchynkou, kde si môžete oddýchnuť pri dobrej káve. Výhodou novej budovy je i dostatok parkovacích možností. Neustále sa usilujeme byť zamestnávateľom číslo jeden. Máme milióny zákazníkov a naďalej rastieme - na Slovensku aj vo svete.

article_photo

O SPOLOČNOSTI:

Spoločnosť Johnson Controls je celosvetovým lídrom v oblasti technológie a priemyslu, ktorá poskytuje svoje služby zákazníkom vo viac ako 150 krajinách sveta. Celosvetovo zamestnávame 120 000 odborníkov v oblasti vytvárania inteligentných budov, efektívnych energetických riešení, integrovanej infraštruktúry a dopravných systémov ďalšej generácie. Stvárňujeme budúcnosť tak, aby sme vytvárali bezpečný, pohodlný a udržateľný svet.
Už viac ako storočie sa nám darí udržiavať dedičstvo inovácií, ktoré siaha k našim koreňom v roku 1885 a vynálezu prvého elektrického izbového termostatu. Strategickým zameraním na budovy a energetické platformy pomáhame našim zákazníkom uspieť a zároveň vytvárať hodnotu pre našich akcionárov. Budúcnosť si vyžaduje odvážne myšlienky, podnikateľského ducha a spoluprácu.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.